2777
2789
عنوان

من یه دختر 40 سالم. خصوصیاتمو میگم شما بگین کدومش بد و خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2929 بازدید | 161 پست
همه کنجکاو شدن منو ببین.اخه دختر خاله و زن داداشم تو این سایت هستن وگرنه میزاشتم.

نزار 

یاد بگیر صلاح خودت در اولویت قرار بدی نه درخواست  کسی رو این اولین تمرین و چالشت برای تغییر.

البته قصدم بی احترامی به کسی نیست بهدل نگیره کسی.

باید از یه جایی ایشون شروع کنه تغییر  کردن و نه گفتن رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی پایینه مخصوصا گیج بشم جلو کسی    

این مشکل فقط شما نداری

بعضیا هستن اصلا تو کارشو یک یک هستن حرفه ایی اما تا یکی باید کنارشون و کار کردنشو ببینه کلا تمرکزشون میره  و ادم حرفه ایی میشه ادمی که دست پاش گمکرده.

4 مورد رعایت کنی اینم رفته رفته حل میشه

البته یه آپارتمان مسکن ملی هم ثبت نام کردم ویه مقدار پول دادم.ولی همش فکر میکنم از وقتام خوب استفاده ...

ماشالا شرایط شما عالیه از هر نظر....روحیه کمال طلبی داری بخاطر همین هیچوقت هم از خودت راضی نیستی...اینجوری از زندگیت هیچوقت لذت نمیبری عزیزم حتی اگه صد برابر اونچیزایی که الان داری هم داشته باشی‌‌‌ و همیشه خودخوری میکنی...افکارت رو اصلاح کن حالت کاملا عوض میشه  

ایا صبح نزدیک نیست؟؟؟
واقعا هم چیز خاصی نداره..انقدر مسعولیت و سختی ..داره که حد نداره..هیچ چیز اضافه نمیشه بلکه کم هم میش ...

چون بچه کوچیک خیلی دردسر داره خسته شدی... تقریبا 2 سالشون که میشه یه نفس میکشی، اونوقت شروع کن دوباره، درس بخون و شاغل شو، هنوز سنی نداری عزیزم فقط خسته شدی، منم بچه 6 ماهه دارم خیلی خسته شدم، به هیچ کاری حتی کارای خونه نمیرسم چه برسه به خودم... شاغلم(الان مرخصی) زمین و ماشین دارم ولی سخت ترین شغل مادر شدنه، و البته شیرین ترینش😉این دوره هم میگذره نگران نباش، بهش به عنوان یه دوره ی زودگذر نگاه کن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
شوخی کردم.ولی کسی واقعا اومد کاشان همین جا بهم پیام بده خوشحال میشم

بیا خواستگارم پیدا کردی اینجا isorash

یه تبادل نظر نمی‌ذارن راحت باشیم، این مردا اینجا هم دست از سر زنا بر نمی‌ذارن چه موجوداتی هستن به خدا، شماره هم داده زنگش بزنی😁😁😁

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اون چه صیغه ای هست ک بغل کنم خودمو😕

ببینید عزت نفس راهکارهایی داره

یکیش جلو اینه بایستی از خودت تعریف کنیاز چشات لبات موهات پلک ابرو دندونات بینیت گوشات  و...اولا مسخره میاد اما در کوتاهترین زمان تاثیر شگفت انگیزشو میبینی 

نوک انگشتات ببوس و بزار رو گونه هات و... یعنی بوسیدن خودت ارزش احترام گذاشتن به خودت

با دست مگه ادم کسی بغل نمیکنه؟

خوب تودستات داری دستات دور خودت حلقه کن خودت اینبار بغل کن در اغوش بگیر حتما باید یکی دیگه باشه؟

اینا تاثیر خوبی دارن 

کاش ۳۰ ۳۵ بودم ازدواج میکردم نه ۱۳

منم که 30 ازدواج کردم، پشیمونم میگم کاش زودتر ازدواج کرده بودم... آدما به هیچی راضی نیستن، البته سن شما واقعا کم بوده ولی ازدواج تو سن بالا هم مزیتی نداره سن 22تا 27 بهترین سن ازدواجه

عقلم میگه ول کن برو دنبال ایندت پیشرفتت!! منتهی قلبم نمیزارع نگاه دخترم نمیزارع مهر همسرم نمیزارع ...

چرا اینقدر منفی نگاه میکنی عزیزم... شما که هنوز سنی نداری، بعضیا اول درس میخونن و شاغل میشن بعد میبینن چه فایده تنها هستن واسه کی اینقدر تلاش کنن انسان دلش مورد توجه و محبت بودن میخاد و هرچی سن بالاتر بره سخت تر کنار میای با طرفت آخه شخصیت شکل گرفته سخته تغییر، شما مرحله ازدواج و بچه داری را زودتر شروع کردی خب مرحله بعد بذار واسه درس خوندن و شاغل شدن و رسیدن به خواسته هات... همسرت هم کم کم راضی میکنی، بعدم تحصیل غیر حضوری هم میشه... به قول معروف راه های رسیدن به خدا زیاده سخت نگیر

آفرین آفرین آفرین.ریشه تمام مشکلات من بخوام حل بشه عزت نفسمه.خیلی قشنگ گفتی .ممنون از راهنماییت .بای ...

اینایی که میگن عکس بذار و چه شکلی هستی و اندامت چجوریه انگاری آقا هستن... همینکه دیدن نوشته دختر 40 ساله فوری اومدن تاپیکت😂😂😂