سلام صبح همگی بخیر و شادی
دوستان من سه ماه به همسرم نه زنگ زدم نه پیام دلیلش هم اینه . متوجه خیانت کلی دروغایی که طی زندگیم گفته بود شدم . از کسی کمک خواستم برای این قضیه متاسفانه ایشون به همسرم گفتن . منم رفتم خونه مادر پدرم همسرمم خیلییی گرم خداحافظی کرد کلا نصف روز نشد برگشتن من ب خونه که دیدم ای دل غافل همسرم طلاها سکها و خیلیی از وسایلایی کع خودم تهیه کرده بودم با ارزش بودن برده +یکبار تماس یکبار پیام دادم دیگه جواب بنده ندادن منم حساب کار دستک اومد تقاضا مهریه نفقه توقیف مال اموال ممنوع خروج مسدودی حسابا ترک انفاق ایشونم گزارش دادع شد
اول اظهار نامه برای ایشون رفت ده روز فرصت دادن تا مال اموالی که برده بعلاوه نفقه و خودشونن برگردند تا پایان زوال قانونی انجام شه .
ایشون هم برنگشتن و هیچ واکنشی نداشتن نه پیام نه زنگ هیچی هیچی .
خدا تمامی مادر پدرا حفظ کنه .تا ب امروز خرجی من مادر پدرم دادن . البته من شاغل بودم بخاطر این ضربه بزرگی که بهم واردشد نتونستم مغزمو کنترل کنم ادامه بدم فعلا از کارم کنار کشیدم .
سه شنبه رفته بودیم دادگاه اولین دادگاهمون بود .که ایشون محکوم شدن نفقه پرداخت کنند برگردن منزل
همسرم بماند بعدش اومد پدرش اومد دعوا راه انداخت که بخوام اینارو راه ندم که دستشون خوندم راهشون دادم ب خونه ولی بیرونشون کردم .
چون سه تا دوربین هست ورودی هیچ جور نمیتونه ادعا کنه که ایشون من راهشون ندادم . وخوبیش این بود ایشون بدون وسیله اومدن چمدونی ساکی هیچی دستش نبود پس برای برگشت نیومده بود .
چند روز مریض شدم سرماخوردگی شدید و بیمارای دیگ هم دارم که داروهام در ماه ۲ با ازمایشام تستم ۳ میلیون میشه خرج خونه هم که همتون میدونید چه قدر بالاست .
💢تصمیم گرفتم امروز نمیدونم پیام یا زنگ بزنم بگم بیاد دنبالم ببرم فروشگاه هرچی برای خونه نیاز تهیه کنم 😒خودمو به پروگی بزنم 💢
حالا بنظر شما همه اینارو خوندید من چیکار کنم ❓❓❓❓