2777
2789
عنوان

میخوام تغییر کنم.

1728 بازدید | 25 پست

خیلی تا الان اشتباه داشتم. ولی میخوام زندگیمو بسازم. تا اینجا هر کاری کردم. هر جوری بودم. خودمو میبخشم و تلاش میکنم خود زیباتری بسازم🧡

میدونم قرار نیست یه شبه تغییر کنم... ولی هر لحظه تلاش میکنم بهتر باشم... میخوام از خودم یه شخصیت زیبا و قوی و محکم بسازم. 

دلم خواست اینجا بیانش کنم. تا ثبت بشه... 💞

شما تاحالا تصمیم به تغییر گرفتید؟ 

بل زیاد

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر خودمو دوست داشته باشم. از لحظه ها لذت ببرم. از مسیر... 

افتادی رو ریل درست همین مسیر رو برو👌🏻

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 
ممنونم. لبخند رو لبم نشوندی🧡

عزیزی😊

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم