2777
2789
عنوان

لباس خواستگاری چی بپوشم؟

990 بازدید | 18 پست

سلام خانما

خوبین؟

من بندرعباسی هستم. خانوادم لباس بندری میپوشن اما من خودم از بچگی دوس نداشتم و نپوشیدم. بیرون میخوام برم مانتو میپوشم. تو خونه‌ هم یا شومیز و دامن بلند یا تاپ و شلوار تنمه. هیچوقتم مهمون خونمون نمیاد. سالی یبار اگه کسی بیاد مامانم مجبورم میکنه لباس بندری بپوشم. میگه جلو‌ مهمونا زشته. باید شلوار بندری و لباس بندری بپوشی...

در صورتیکه من در حالت عادی حتی یدونه شلوار بندری هم ندارم. مهمون بیاد باید لباس مامانمو بپوشم. چون لباسای خودمو مامانم نمیپسنده با اینکه پوشیده هست.

من حتی پسری که میخوام باهاش ازدواج کنم شهرستانیه و اونا اصلا رسم و رسوم بندری و لباس بندری اینارو قبول ندارن. خودمم قبول ندارم. هر شلوار بندری حداقل یک میلیون قیمتشه و پوشیدنش پاهامو اذیت میکنه. 

خودم ساپورت یا جوراب شلواری میپوشم در حالت عادی. 

خلاصه جلسه اول خواستگاریم بود. من خودمم به عمد کسیو انتخاب کردم که بعد ازدواج ازم لباس بندری نخواد براش بپوشم. اما مامانم لج کرد که باید جلو خانوادش لباس سنتی بندری بپوشی. مامان خواستگارمم وقتی دید ( از قبل منو دیده بود با مانتو) از طرز لباس پوشیدنم خیلی جا خورد. چون اونا تو خونه مهمون بیاد مانتو میپوشن یا چادر سرشون میکنن... و به خواستگارم گفته بود این دختر با اینکه خودش و خانوادش اخلاقشون خوبه اما فرهنگشون خیلی با خودمون فرق داره. بهم نمیاین. 

ولی عشقم گفته بود من همه جوره قبولش دارم. الان میخوان یبار دیگه بیان خونمون. من نمیدونم باید چی بپوشم. مامانم گیر داده برو لباس بندری برات پارچه خریدم همونو بدوز تنت کن. ولی این سری کل خانوادش میخان بیان خونمون. سری قبل فقط مامانش بود. 

شما شب خواستگاریتون چه لباسی پوشیدین؟ چه شلواری و چه روسری؟ نمیدونم چی بپوشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد منم همینه😐اصلا به اینکه برم اباس بخرم برا خواستگاری فک میکنم روحم خراش پیدا میکنه

عکس پروفایلم خودمم😉راستی اگه نظرت با من یکی نیست الکی نپر بهم فقط رد شو😉خانم محترم از سنت خجالت بکش کم گزارش بزن😁😆

تازه ما جفتمونم کردیم ولی من هرچی میگم چی بپوشم میگه فقط پوشیده باشه مهم نیست به منم بگو بعدش اگه پیدا کردی

عکس پروفایلم خودمم😉راستی اگه نظرت با من یکی نیست الکی نپر بهم فقط رد شو😉خانم محترم از سنت خجالت بکش کم گزارش بزن😁😆

وای از دست این مادرها که فکر میکنن عقل کامل هستن

من اینقدر توی خونه پدری اذیت شدم دیگه چیزی برام باقی نمونده اعصاب ندارم

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد

لباس بندری میخوام😍

اولا ک مهم خودتیو بعدها شوهرت

دوما تا اونجایی طبق قوانین مادرت برو بعدش هرطور خودت خواستی تیپ بزن.

من تا حالا هرچی خواستگار اومده یا شومیز شلوار پوشیدم یا بلوز شلوار.

یبارم اجبارا یه بافت کیپ تن حسابیییی جذب پوشیدم با شلوار تنگ.پسرم ک هول...ردش کردم.

هم لباسه رو هم خواستگاره رو

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه