2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیرعباس گلاب چ شود

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اهنگ باغ خشکیده ازمانداناخضرای

خیلیییی خوبه

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

کافه پاییزازبابک جهانبخش

اهنگ من ازتمام دنیاشبی بریدم ازراغب😍😍😍

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

الله، من سفید، دنیام سیاه

الله، دل نمیشه سر به راه

•••

باز آخرِ شبه تو سینم پر غمه

نمیره خوابم دیگه...این جوون ماتم دیده

•••

چرخ و فلک توپمو پاره کرده

اون روزا دیگه مگه برمیگرده

دنیا برام جور دیگه رقم خورد

سنگای هفت سنگ همه تو سرم خورد

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)