2777
2789
عنوان

بعد سه سال..

1473 بازدید | 118 پست

گفت دوست ندارم

گفت دیوونم ک بات میحرفم..

نمیخام باور کنم حرفاشووو

نمیخاممم دوسم نداشته باشه

حس ی بازنده رو دارم

نمیخام اینجوری شع

دارم از درد پریودیو گریه دلتنگیو درد قلب شکستم میلرزپ اون بره کی منو تو تنهاییام بغل کنه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی چن ماه بعد نهایت یه سال بعد خوب میشی مث الان من ک روز به روز بدتر میشم ولی می‌دونم این حقیقت رو ...

همه زندگیمهههه 

خیلی دوسش دارم

شکست متو سرم داد زد ولی هنوز عاشقشم

اونی که بخواد بمونه یه بهونه برا موندن پیدا میکنه اونی که بخواد بره هزارتا بهونه برا رفتن میاره

یعنی حرفش از ته دل بود؟ 

یا عصبی؟؟؟

چرا باید بره؟؟

مگه من چی کم گذاشتم؟

مگه کافی نبودم؟

من در جریان جزئیات رابطتون نیستم چرا این حرفو زد اصلا؟ بی دلیل؟ دعوا افتادین؟

پریودم حالم داغون بود چیزی نخوردم گفت برو شامتو بخور گفتپ ن بعد اصرار کرد من هی گفتم ولم کن تهش گفت بمنچه ک هی غصتو میخورم منم گفتم کی غصه منو خوردی یهو گفت بابا ولم کن پربودی کلن منو میکوبونی گفتم اصن دوسم داری گفت ن من کلن همینجوری عشقی از سر دیونگی بات میحرفم و بعدم قطع کرد

منم پی دادم س ساله بازیم دادی ب دروغ ولی ج نداد

پریودم حالم داغون بود چیزی نخوردم گفت برو شامتو بخور گفتپ ن بعد اصرار کرد من هی گفتم ولم کن تهش گفت ...

سخت گرفتی بابا نباید کشش میدادی به مردا همیشه بگو باشه ولی کار خودتو بکن 😉

الانم چیزی نشده فردا میاد عذر خواهی میکنه ازت بهش دیگه پیام نده

بنظر من مردا هم پریود میشن بعضی وقتا انگار تعادل ندارن

سخت گرفتی بابا نباید کشش میدادی به مردا همیشه بگو باشه ولی کار خودتو بکن 😉 الانم چیزی نشده فردا می ...

سربازه فردا میره پادگان مغرورم هست عذرخواهی نمیکنه

ولی چرا باید بگه دوستندارم؟؟

پریودم حالم داغون بود چیزی نخوردم گفت برو شامتو بخور گفتپ ن بعد اصرار کرد من هی گفتم ولم کن تهش گفت ...

ول کن منظورش رو به کنایه گفته یعنی اگه دوستت نداشتم بیکار بودم باهات حرف بزنم چقدر زود رنجی تو زندگی میخوای چکار کنی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
دوستان یعد سه سال عشق و عاشقی و زندگی و کلی خاطره به مردی که عاشقته بگی من هیچوقت دوستت نداشتم یکی د ...

صد درصدددد شک نکن

ولی ب روی خودشون نمیارنغرورشو هدف قرار میدی

همینطور ک من امشب ارزوم مرگه

برو مامانتو بغل کن دستاشو بگیر یه دستاشو بو کت یه نفس عمیق و خداروشکر شکر کن کنارشی گوربابای پسر مردم جدی دارم میگم از ته قلبم این حرفو میزنم من و همسرم دوست پسر دوست دختر بودیم بعد سالها ب هم رسیدیم اما شهر غریبم خیلیم عاشقانه داریم با هم زندگی میکنیم  هیچی تو زندگیم کم ندارم اما اکر میدونستم دوری از پدر مادرم چقذر برام سخته قید ازدواج میزدم پی بهت میگم خوشبحالت اکر کنارشونی