2777
2789

دندون پزشکی خوش قیمت که کارشم خوب باشه کجا هست تواسلامشهر میشه معرفی کنید .دندون دخترم باید پرشه عصب کشی شه.خیلی هزینه هاگرون شده با بیمه جایی نمیشناسین ؟ ارزون باشه ولی تمیزممنون کمکم کنید لطفا

دکتر بهامین مفرج

جراح دندان پزشک_ درمان تخصصی زیبایی، ترمیم و روکش  دندان و اطفال بالای ۶ سال هستن

@dr.behaminmofarej

آدرس: اسلامشهر ، بهارستان ، گلستان ، فلکه اول(ارغوان) ، ساختمان ارگ ، طبقه ۵ ، کلینیک آثاریان

شماره تماس: 02140551700

لعنت به وسواس فکری🥲بچه ها کمکم‌ کنید اگه دکتر خوبی میشناسید در این رابطه معرفی کنید😭❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باغ فیض پر از  دندونپزشکی کودکانه  اما متاسفانه قیمت هاشون رو نمیدونم 

واسه پسر خودم سه هفته پیشدندون عصب کشی و پر کردیم  ولی چون با بیهوشی بود قیمت دقیقشو نمیدونم  من بردم پیش دکتر عبدالعظیمی  یه سرچ کن تو نسیم شهره  

اسمم نظر همسرمه
کجاباید برم ؟ نمیدونم کجاها قبول میکنن

ما میریم تامین اجتماعی نسیم شهر خیلی ام کارشون تمیزه ....فقط پر کردن رایگانه ها اگه عصب کشی هم میخواد باید بیرون عصب کشی کنی ببری تامین اجتماعی پر کنن.

لا إله إلّا اللّه
ما میریم تامین اجتماعی نسیم شهر خیلی ام کارشون تمیزه ....فقط پر کردن رایگانه ها اگه عصب کشی هم میخوا ...

ممنون عزیزم.پس یعنی اول ببرم بیرون عصب کشی کنه بعد ببرم نسیم شهر پرکنه .ببخشید ادرس دقیقش کجاست .باید نوبت بگیرم؟