2777
2789
عنوان

کاش حواسیب رانمی خورد....

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 19 پست
من شنیده بودم آدم سیب رو خورد😅

وااااااا😂😂😂

من یه بهمنی ام عاشق مهربونی های خدامم نمیگم بیگناهم نه میگم عاشق گنه کارم ای کاش دنیاهامون غم نداشته باشه الهی دلتون نگیره ودل کسی رونشکنیم..... درپناه حق
وااااااا😂😂😂

به خدا راست میگم 😅😅

اصلا اینطوری نشنیده بودم که حوا سیب رو خورده

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا راست میگم 😅😅 اصلا اینطوری نشنیده بودم که حوا سیب رو خورده

منم حوارومیدونم ببین چی برسراعتقاداتمون میارن🤭😂😂😂

من یه بهمنی ام عاشق مهربونی های خدامم نمیگم بیگناهم نه میگم عاشق گنه کارم ای کاش دنیاهامون غم نداشته باشه الهی دلتون نگیره ودل کسی رونشکنیم..... درپناه حق
منم حوارومیدونم ببین چی برسراعتقاداتمون میارن🤭😂😂😂

هر چیه که بالاخره اومدیم روی زمین 🥺 

ان شاالله خدا خودش آخر عاقبتمون رو ختم به خیر کنه و ما رو ببخشه 🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
هر چیه که بالاخره اومدیم روی زمین 🥺  ان شاالله خدا خودش آخر عاقبتمون رو ختم به خیر کنه و ما ر ...

آمین عزیزم خدا رئوفه