2777
2789
عنوان

کاش حواسیب رانمی خورد....

161 بازدید | 19 پست

ومااهل بهشت بودیم وارزویی نداشتیم😍😭

من یه بهمنی ام عاشق مهربونی های خدامم نمیگم بیگناهم نه میگم عاشق گنه کارم ای کاش دنیاهامون غم نداشته باشه الهی دلتون نگیره ودل کسی رونشکنیم..... درپناه حق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی فقط میتونم بگم ازت انرژی خوب گرفتم عزیزم

فدات انشالله همیشه پرانرژی باشی گلم

من یه بهمنی ام عاشق مهربونی های خدامم نمیگم بیگناهم نه میگم عاشق گنه کارم ای کاش دنیاهامون غم نداشته باشه الهی دلتون نگیره ودل کسی رونشکنیم..... درپناه حق
فکرکنم اینا قصه است، واقعی بنظر نمیرسه  

Start fight

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
فکرکنم اینا قصه است، واقعی بنظر نمیرسه 

فکرنکنم عزیزم آفرینش وهمه ی خلقت های خدایه حکمتی داشت البته اعتقادها متفاوته😍

Start fight

سوادم کمه عزیزم ترجمه میکنی😂

سوادم کمه عزیزم ترجمه میکنی😂

از اون جملاتی بود ک باعث شروع بحث میشه تو این سایت برای همین گفتم «مبارزه رو شروع کنین»

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
از اون جملاتی بود ک باعث شروع بحث میشه تو این سایت برای همین گفتم «مبارزه رو شروع کنین»

😂😂😂من قصدمبارزه ندارم 

😂😂😂من قصدمبارزه ندارم 

خداروشکر

فکرنکنم عزیزم آفرینش وهمه ی خلقت های خدایه حکمتی داشت البته اعتقادها متفاوته😍

والا نمیدونم، خدا خیلی مهربونتر از این حرفاست، بعید میدونم حتی حوا رو مجازات کنه، چه برسه اینهمه انسان در طول تاریخ 

والا نمیدونم، خدا خیلی مهربونتر از این حرفاست، بعید میدونم حتی حوا رو مجازات کنه، چه برسه اینهمه انس ...

منم میترسم ازبعضی چیزا وخشم معبودم ولی یاد مهربونیاش دلمم وگرم میکنه میبینم که خدای من راضی به ناراحتی بنده هاش نیست جز گناه های کبیره