2777
2789
عنوان

سیسمونی قم

| مشاهده متن کامل بحث + 11692 بازدید | 33 پست

خب به سلامتی 

اینجا دکترم علوی بود هفته ۳۲ رفتم تهران خونه خواهرم موندم دکتر زهرا سلیمانی تو بیمارستان بقیه الله رفتم  اونم فلو شیپ مادر و جنینه پیش ایشون تو خود اتاقش سونو می‌کرد هر دو هفته و نظرش بود که تا جایی که میتونم نگه دارم اصلا استرس نداشته باش تا سبک تری خریداری بکن تا میتونی بعدش استراحت کن خداروشکر من تا ۳۷ هفته و سه روز نگه داشتم بعدم خودم خواستم سز بشم که خانوم دکتر چون خودش عمل نمیکنه پیش دکتر شریفی تو همون بیمارستان سز شدم پسرم ۲۵۰۰ و دخترم ۲۸۰۰ بود دستگاه هم نرفتن 

مامان دوقلوها   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تماس میگیری بخش درمانگاه بیمارستان بقیه الله از خانوم دکتر وقت میگیری و میری خیلی راحت همون هفته ۳۰ دیگه برو تهران پیش مامانت بمون  هر وقتم زایمان کردی با  ماشین برگرد قم 

مامان دوقلوها   

عزیزم من دیشب رفتم برا بچه هام ماشین گرفتم از اینا که پشتش دسته داره چون خونم کوچیک بود خیلی چیزارو نگرفتم 

میخواستم بگم برو پشت فروشگاه رفاه معدن تاب و ماشین و اسباب بازیه اگه میخوای بگیری رو سیسمونیت

دستگاه بخور سرد هم بگیر از کالای پزشکیا یه چیز واجبه 

تب سنجش همین طور 

مامان دوقلوها   
عزیزم من دیشب رفتم برا بچه هام ماشین گرفتم از اینا که پشتش دسته داره چون خونم کوچیک بود خیلی چیزارو ...

ای جونم

مبارکت باشه

اره اونجا رو بلدم 

واسه دختر برادرام خیلی وسایل میخریم کادو میدیم

بخور سرد و تب سنج هم حتما میخرم

مرسی عزیزم

اگه هنوز دنبال سیسمونی هستی 

قم خیابان توحید .خیابان ستاری دوتا فروشگاه سیسمونی هست اولی نه دومی هم قیمتای مناسبی داره هم خودشون چیزایی ک نیازه را میگن 

اسم فروشگاهشون ‌‌نی نی جون هست برو ببین تنوعشون بالاس