2777
2789
عنوان

با زن داداشی ک انقد گِله میکنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 77 پست
این داداش دومیم یکمی بی اعصاب تره وقتی میاد خونه که میبینه دخترش و خانومش دارن گریه میکنن عصبانی میش ...

حق داشته ب والله 

داغ دیده هستن 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم میگیره می‌فرسته واسه دختر داداش دیگم و چون این زنداداشم بعد فوت بچش افسردگی میگیره این فیلمو که ...

دلم براش کباب شد 💔

ببین یه عده هم شعار ٫٫همش بنالن وبگو ندارم٫٫و شعار  زندگیشون قرار دادند تا کسی جرات نکنه بگه کمکم کنید 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اصلا دخالت نکن.اصلا ..هر حرفی ،باعث مشکل میشه.برای خودت یا داداشت و زندگیش. گلایه اش برای چیه?ازت م ...

هیچه میگه مامانت هوای اون جا یو بیشتر داره 

نمیدونم والا میگه اون بلده با سیاست کاراشو پیش ببره من نه 

یه روز خوب میاد❤️
من 26سالمه اون 35سالشه

اون زن داداش ودختره بی،،،،از اونیکه عذرخاهی،کردن از دلشون سعی کردن دربیارن؟؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

هیچه میگه مامانت هوای اون جا یو بیشتر داره  نمیدونم والا میگه اون بلده با سیاست کاراشو پیش ببر ...

یبار بگو عزیزم از هرکی گله داری به خودش بگو والا من به اندازه کافی فکر و خیال دارم دیگه 

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
اووووووه چخبرته،مگه من گفتم مشکل دارم و حتما باید با خواهر شوهرم دردو دل کنم؟خدارو شکر خدارو هزار با ...

دقیقا مشخصه که مشکل ندارین.

درودل چی میخواین بکنید اگه مشکلی نیست.

واکنش تند و بی ادبانه ی خودتون نشون میده چرا خواهرشوهر دوست نداره باهاتون صمیمی بشه . تنفرتون از آدمها دوطرفه است. اگه شما از کسی خوشتون نمیاد،بدونین طرف مقابل هم همین احساس رو نسبت به شما داره.

منم تمایلی ندارم دوباره من رو ریپلای کنید(امیدوارم سر حرفت بایستی و اسمتون رو تو قسمت داشبورد نبینم)

دیگه خلاصه از همون زمان که الان نزدیک چهار پنج سال داره میگذره این زنداداش بزرگه داره این موضوع کش م ...

یعنی حاضر نشده بگه بچه ام اشتباه کرده !!!!!!!!!!

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

چقدر دلم واسه اون زن داداشت که بچش مرده سوخت

من و جاریم با هم باردار بودیم من سقط کردم الحمدلله بچه جاریم به دنیا اومد ، هیچ کسی هیچی نگفت همه با احترام با من و پسرم برخورد می کردند اما بازم پسرم می گفت خدا پسر عمومو بیشتر دوست داشت که داداشش زنده موند اما منو دوست نداشت بچمون مرد؟ طفلی پسرم بغض می‌کرد گریه می کرد منم گریه می کردم 

اگ زیاد میگه شاید واقعا مشکل داره به داداشت بگو هوا زنشو داشته باشه و نصیحتش کن یبار.. دوباره تکرار ...

بخدا که داداشم فرشتس حرف حرفه زنشه سالی دوبار سه بار می‌بردش مسافرت تمام حساب بانکیاش دست زنشه از همه لحاظ هواشو داره این فقط از مامان و بابام گله میکنه

یه روز خوب میاد❤️
دقیقا مشخصه که مشکل ندارین. درودل چی میخواین بکنید اگه مشکلی نیست. واکنش تند و بی ادبانه ی خودتون ...

قشنگ مشخصه چ جور آدمی هستید خدا ب داد اطرافیانتون برسه،آه انرژیمو خراب کردید توروخدا جواب منو ندید من کلا انرژیم خوبه اما انرژی شما داره خرابش میکنه خواهشا جواب ندید،فکر کن شما خوبی جواب نده افرین

۱۰۰درصد تقصیر خودته  من بعد۱۳ سال سر یه قضیه که خودش شاهد بود مقصر ۱۰۰درصد برادرش بود پیامم دا ...

اصن از داداشم گله نمیکنه فقط میگه این زنداداش دیگمو بیشتر تحویل میگیرین در صورتی که خدا خودش شاهده اینجوری نیس

یه روز خوب میاد❤️
بخدا که داداشم فرشتس حرف حرفه زنشه سالی دوبار سه بار می‌بردش مسافرت تمام حساب بانکیاش دست زنشه از هم ...

احتمالا با این حرکت بچه مادر و پدرتون از جاری حمایت کردند به این عروستون برخورده 

در هر حال اصلا دخالت نکن 

ببخشید ولی چه بچه ی بی ادب و عقده ای

همه ی این بلاها و همون درست کرد بخدا سرم داره از درد میترکه هرجور هم بهش میگی میگه شما اونارو بیشتر دوست دارین بیشتر تحویل میگیرین

یه روز خوب میاد❤️