2777
2789
عنوان

بیچاره مامانای بچه های بیش فعال 😔

548 بازدید | 76 پست

مراقبت و سر و کله زدن با بچه خیلی حوصله میخواد 

حالا فکر کن بچه ت بیش فعال هم باشه واقعااااااا سخته خیلی خسته م 😭

مامانای کرجی اگه کار درمانگر یا روانپزشک خوب میشناسید معرفی کنید لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم دو سال و نیمه شه هنوز هیچ کلمه واضحی نمیگه اصلا تمایلی به یادگیری نداره خیلی پر جنب و جوش و پر انرژیه کارای عجیب غریب میکنه برای خرابکاری میتونه تا نیم ساعت بشینه ولی برای بازی یا آموزش حتی غیر مستقیم اصلا توجه نمیکنه 

نمیتونم یک ثانیه ازش چشم بردارم حتما یه گندی میزنه 😔

آره واقعا من بچه ام نسبتا آرومه ، گاهی که خیلی شیطنت می‌کنه و با آویزون کنه انقد عصبی میشم که نگو&nb ...

خداروشکر که آرومه من یه دختر ۸ ساله هم دارم اونم تا دو سالگی بیچاره م کرد با بی خوابی و گریه هاش تا سه سالگی هم حرف نزد 

پسر منم دوسال و نیمه دلش میخاد شیطنت کنه تا اموزش😁

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
خداروشکر که آرومه من یه دختر ۸ ساله هم دارم اونم تا دو سالگی بیچاره م کرد با بی خوابی و گریه هاش تا ...

الان درس خوندنش خوبه دختر من ۵سال میشه الان اینطوری از هر چه بچه هست زده شدم توبه کردم 

یعنی هیچ کلمه ای نمیگه حتی مامان بابا

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
پسر منم دوسال و نیمه دلش میخاد شیطنت کنه تا اموزش😁

شیطنت اصلا بد نیست اتفاقا نشونه سالم بودن بچه ست ولی وقتی از حد میگذره خیلی بد میشه 

هیچ جا آرامش ندارم حتی برای ۵ دقیقه