2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87551 بازدید | 396 پست
ادرس طب سنتی هست توی تاپیک هام

عزیزم پسرتون خوب شد لکنتش ؟

کدوم تاپیک میشه بگی الهی خیر ببینی 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فک کنم باید تمرین کنیم ترک کنیم اینجوری مریض میشیم..هم بقیرو اذیت میکنیم لذت اون تمیزیه کم میشه نمیا ...

اره واقعاً كاش بتونم من يه دختر دو ونيم ساله هم دارم روزى چند بار لباساشو عِوَض ميكنم بدبخت تو خونه راه ميره ميگه مامان ببين تميزم يا چيزى ميخوره ميگه ببين كثيف نشد تميزه 😢

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  
بفرمایید اینم خونه مامان

عزیزم چه حس خوبی داره.ولی اون عکس شامی که تو تاپیک خودت گذاشتی اینجا نیست نه

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
عزیزم پسرتون خوب شد لکنتش ؟ کدوم تاپیک میشه بگی الهی خیر ببینی 

پسر من خداروشکر خوب شد

لکنت پسر من با خوردن سردیجات مخصوصا خیار و خیار شور بدتر میشد طب سنتی بهاران در تبریز حکیم رنجبری بردم

🙄 اخرو عاقبتش میشع مادر شوهرم. طفلی چقد کمر دردای وحشتناک کشید  افراط و تفریط خوب نیس

اینم کمر درد داره همیشه روزایی که میخواد پتو متو اینا بشوره قبلش قرص مسکن و دیکوفناک میخوره که اون لحظه کمرش اذیت نکنه خیلی بهش میگیم ولی گوش نمیکنه میگه من که اول آخر میخوام دور از جونش بمیرم پس بذار تمیز بمیرم

اره واقعاً كاش بتونم من يه دختر دو ونيم ساله هم دارم روزى چند بار لباساشو عِوَض ميكنم بدبخت تو خونه ...

ووایی قربونش برمم😍😍😘بجام ی بوس چسبیش کن

عزیزم اینجوری ترس داره همیشه یجور عقده میشه براش شاید بعدا..اینو میدونم از نظر روانشناسی شخصیت بچه از همون تولد هممه چی روش تاثیر داره ۲ سالگی ک خیلی مهمههه...من دختر داییم یبار داشتم دعوا میکردم با خواهرم کوچیک بود هنوووز یکم بلند حرف میزنم تا حتی هیجان دارم صدام بلنده جمع میشه منم دلم میشکنه

🌙
پسر من خداروشکر خوب شد لکنت پسر من با خوردن سردیجات مخصوصا خیار و خیار شور بدتر میشد طب سنتی بهاران ...

من تهزانم عزیزم میشه شماره تماسی چیزی بهم بدین الهی خیر ببینید

پسرمنم سردی نمیخوره یعنی خیلی خیلی کم چی بشه اما خب ترسیده

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ولی قبول دارین خونه کوچیک زود بهم ریخته میشه و بیشتر تو چشمه تا بزرگ

خونم کوچیک هم قدیمیه روز اول که اومدم ببینم بخدا شبش رفتم خونه قبلیم گریه میکردم بنا به دلایلی مجبور بودیم بیایم اینجا خونمون سازمانیه داغون بود یه اتاقم بیشتر نداره بعداز اینکه اومدیم ساکن شدیم یعنی هر کی اومد توی خونمون کیف کرد به قول یه آقایی میگفت فکر نمیکردم این خونه بشه کسی که قبلا اینجا نشسته بود خونرو ترکونده بود البته فعلا دونفریم 😁