2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87684 بازدید | 396 پست
منم همينطور بودم مجردي بعد ازدواج بدتر شدم چون شوهرم شلخته بود ولى الان بهتر شده مراعاتمو ميكنه ...

فک کنم باید تمرین کنیم ترک کنیم اینجوری مریض میشیم..هم بقیرو اذیت میکنیم لذت اون تمیزیه کم میشه نمیارزه ب اون حال بد ک انگار یچیت کمه سرجاش نیست...میگن هر عادتی ۲۱ روز طول میکشه ترک بشه...بیا ۳۰ روز سعی کنیم شلخته باشیم اول...بعد تمیز...اسنجوری فک کنم ب حد وسط برسیم ی همچین چیزی حالا همینطور گفتم ولی میشه خوب بشیم

🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی قبول دارین خونه کوچیک زود بهم ریخته میشه و بیشتر تو چشمه تا بزرگ

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
اره من خونم کوچیکع تا یجارو تمیز کنم برم سراغ یچیز دیگه میبینم قبلی باز کثیف شده

مث من🤪🤪تقریبا خیلی مرتب بمونه فقط شباس

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

آخ مادربزرگم . خیلی سعی کردم ازش یاد بگیرم . تمیز مرتب باسلیقه ... تو ۷۰ سالگی نمیتونستی یه ذره خاک پشت وسایلای خونش پیدا کنی 

رختخواباش بوی گل میداد خودش همیشه بوی شامپو  و کرم‌... میرفت ادکلن میخرید میزد تو کمد لباس و رختخوابش و لباساش . عطرهای خنک 

مذهبیم‌بود 

خدا رحمتش کنه 

ندیدم مثل اون دیگه