2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87478 بازدید | 396 پست

من بعدشام ظرفا رومیشورم هفته ای دوبار جارو میکشم ..هرروز اشپزخونه رودستمال میکشم لباسا رواز روی طناب که برمیدارم تا میکنم میزارم توسبد لباس وبعد میزارم تو کشوها.....و...

تمیزترین افرادی که دیدم دوتا از همسایه هام همیشه خونشون بوی گل میداد از تمیزی ...کثیف ترین ولی منظم ترین خونه هم خونه مادرشوهرمه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداخیرت بده واقعا مشخصه خانم مهربونی هستی انشالله پسرکوچولومون هم زود خوب بشه دل مادرش شاد شه

لطف داری گلم ان شاءالله دل مادرش زودی شادشه

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

تمیزترین مامانم و جاری وسطی و خواهرشوهر کوچیکم

مامانم مدام در حال شستنه

خونه ی جاری و خواهرشوهرم همیشه برق میزنه

با سلیقه هم خودم 😎 حیف که تنبلم 😜

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
خداخیرت بده واقعا مشخصه خانم مهربونی هستی انشالله پسرکوچولومون هم زود خوب بشه دل مادرش شاد شه

الهی آمییییییین😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

افرین کدبانو چقد با سلیقه

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
من خيلى اذيت ميشم هم خودم هم شوهرم ولى نميتونم دست خودم نيس مامانم ميگه آخرش يه دردى ميوفته بجونت&nb ...

خدا نکنه

وای من مجردم کنکوریم تو خونه هیشکی از ترس من جرات نداره ن ب اتاقم نزدیک بشه ن دست ب هییچچ چیم بزنه ن خونه رو بهم بریزه..حالا بچه کوچیکمم☹

حالا اینم تا شوهر کردم چی میشم💔

🌙

من نتونستم تا صفحه ۳ بیشتر برم

خودم و مامانم

تو فامیل معروفم به با سلیقه بودن از نوجوونی میومدن کشوها و کمدهامو میدیدن. نباید روی لباس پرز باشه و موقع تا کردن همه دوخت های لباس باید رو هم باشه و درست تا شده باشه