2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87469 بازدید | 396 پست

مامانم خیلی تمیزه اما من شلخته ترین خانواده ام هر وقت میاد تو اتاقم میگه احساس میکنم وارد اتاق یه پسر میشم نه دختر سر این بحث داریم😅🤣🤣 

بعد از دوسال خواننده خاموش بودن منم به جمعتون اضافه شدم 😊        نام کاربریم معلم شیمیم همیشه با این اسم صدام میزد 😂              توی تاپیکای عکس منم تگ کنین مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم همیشه خونش برق میزنه دستپختش زبان زده کل فامیله هر چند یکبارم خونه رو تغییر دکوراسیون میده همیشه ایده های جدید داره همیشه خدا هم مهمون دارن ار وقتم میاد خونه من خونمو برق میندازه همچی از اول درست میکنه 

با وجود بچه کوجیک چطور همیشه خونتون تمیزه من یه کوچولو دوساله دارم انگار بمب میترکه خونم

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

خواهرم 

خواهر شوهرم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

خودم 

میشه‌ برای خوشبختیم صلوات بفرستی 💚 نه تو می مانی نه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی. به حباب نگران لب یک رود قسم  کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت   غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند💙☃️❄️                   
خودم و ابجيم البته همه ميگن وسواس دارم هميشه همه جا بايد تميز باشه وگرنه اعصابم بهم ميريزه 

دقیقا منم...وگرنه اعصابم بهم میریزه حتی ذهنم درگیر میشه..ولی تا حالا نذاشتم هیشکی وسواسمو بفهمه شاید مامانم ردونه..

🌙

راستی برای کابینت ادویه ها ایده داشتید بدی استفاده کنیم

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
خودم و ابجيم البته همه ميگن وسواس دارم هميشه همه جا بايد تميز باشه وگرنه اعصابم بهم ميريزه 

دقیقا منم...وگرنه اعصابم بهم میریزه حتی ذهنم درگیر میشه..ولی تا حالا نذاشتم هیشکی وسواسمو بفهمه شاید مامانم بدونه..

🌙
اصلا نگران نباش لکنت تو این سن مخصوصا پسر بچه هاس.. برادر منم داشت ولی به مرور درست شد

نگران ک چ عرض کنم روزو شب نمونده برام 😭😭😭😭😭😭😭

پسرمن ترسید از بحث منو باباش لکنت گرفت ۲،۳ ساله 😔😔😔😔😔😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫