2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87482 بازدید | 396 پست

معمولا کمدم بهم ریختس ولی به نظافت شخصی خیلی می رسم و خیلی حساسم روی مسواک و تمیزی لباس هام خیلی هم با سلیقه ام تو چیدمان و تزعین میز شام و ....و دکوراسیون داخلی .

ولی از تا کردن لباس هامتنفرم 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

تو ایران کلا خیلیا به وسواس بودنشون افتخار میکنن در حالی که یه نوع بیماری و باید درمان بشه 

ولی تمیز ۹۹درصد دور و بریای من تمیزن واقعا

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانم گفتار درمان دوجا بردم پسرم بدتر شد استرسی شد جای خوب سراغ ندارم 😔😔😔 کلی نذرو نیاز کردم خو ...

برادرمو گفتار درمانی بردیم اما جواب نگرفتیم به مرور درست شد البته خیلی نذر و نیاز کردیم

الهی فدای قلب مهربونت بشم دعاش کن 😭😭😭😭😭😭 حضرت زهرا انشالله نگاهی بندازه 😔😔😔😔

خدا نکنه فردا روزه میگیرم حتما به نیتش یه تسبیح صلوات میفرستم توکل کن گلم الکی دق و دلی نخور مامان مهربون

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

زنداداشم تحصیلات بالا خونه اش همیشه تمیز کلی کلاس می‌ره هنرمند تمام دکور خونشون وخودش درست کرده پارسال هم تافل زبان گرفت با ۴۴سال سن ،به درس بچه هاشم خیلی میرسه ،فقط ی کم اخلاقش خوب نیست   

برادرمو گفتار درمانی بردیم اما جواب نگرفتیم به مرور درست شد البته خیلی نذر و نیاز کردیم

خداروشکر ک خوب شد

چند سالش بود خوب شد ؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه خاله داشتم خیلی تمیز و مرتب بود حتی موقعی که سرطان گرفت و میومد شیمی درمانی لباساش خط اتوشون پاک نمیشد هرچی از مرتبیش بگم کم گفتم متاسفانه سرطان نزاشت آرزوهاش برآورده بشن و فوت کرد یروز قبل از مرگش داشت روسریشو اتو میکرد و پالتوشو الهی بمیرم براش کدبانو بود کیک و شیرینی هایی میپخت که باورت نمیشد خونگیه میشه برای!شادی روحش صلوات بفرستید🥺

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

خدا نکنه فردا روزه میگیرم حتما به نیتش یه تسبیح صلوات میفرستم توکل کن گلم الکی دق و دلی نخور مامان م ...

خداخیرت بده واقعا مشخصه خانم مهربونی هستی انشالله پسرکوچولومون هم زود خوب بشه دل مادرش شاد شه