2777
2789

ديسك كمر شديد دارم جوري كه به پاهام ميزنه و بي حس ميشه .. اوايل فقط ضعف ميرفت ولي الان بي حس ميشه

خيلي نگرانم شبا نميتونم بخوتبم همش حس ميكنم صبح بيدار شم نميتونم حركت كنم و فلج شدم …. يه بچه كوچيكم دارم كه نياز به مراقبت داره ولي از وقتي اينجوري شدم نميتونم از جام تكون بخورم .. درد كمرم امونمو بريده

كسي راه حلي سراغ داره بهم بگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه کلینیک فیزیوتراپی خیلی خوب میشناسم که همه روشهای درمانشون غیر جراحی پیشنهاد میکنم بهشون یه سر بزنید تشخیصشون کاملا درست

اسمش کلینیک سینوهه هست حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
https://jamalypt.com/
از جدیدترین و به روزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن

عزیزم نخود آب زیاد بخور .روی دیسک قسمتی که درد می‌کنه پودر نخود حنا تخم مرغ بزار برای کمر درد فوق العااااااااادس ولی شما باید بری دکتر  دورت بگردم از خودت مراقبت کن .دنبالش بگیر 

کل نی نی سایت اسم ۲ تا دکتره که خیلی معروفن   دکتر میر و دکتر مجید محسنی   کسی میشناستشو ...

دکتر محسنیو‌ من میشناسم .. ۱ هفته پیش از طریق نی نی سایت اشنا شدم و‌خالمو‌بردیم پیشش .. کارش حرف نداره 

پقیقا خالم‌مشکل دیسک‌کمر داشت که امپول زدن به کمرش‌و همون لحظه دردش اروم شد 

جاي نگراني نداره عزيزم  ارامشتو حفظ كن حالتو بد نكن .. اول برو ام ار اي بده بعدشم برو پيش دكتر ...

اره اتفاقا خودمم دو سه روز‌پیش سرچ کردم بهترین دکتر ارتوپد سایتشو آورد برام 

حتما میرم پیشش امیدوارم نتیجه بگیرم