2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 13347 بازدید | 1264 پست
استارتر خیلی لطف کردید  ممنونم ازتون🌹🌹🌹 حیف که تموم شد🥲😓 کاش بازم یه چله دیگه رو شروع م ...

فداتشم عزیزم. انشالله به اون چیزی ک میخوای برسی، 

عزیزم اگه وقت کنم حتما. اگه برداشتم تگت میکنم

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
فداتشم عزیزم. انشالله به اون چیزی ک میخوای برسی،  عزیزم اگه وقت کنم حتما. اگه برداشتم تگت میکن ...

منم تگ کن یادت نره😉

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تگ کن یادت نره😉

چشم عزیزم حتما😅

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
فداتشم عزیزم. انشالله به اون چیزی ک میخوای برسی،  عزیزم اگه وقت کنم حتما. اگه برداشتم تگت میکن ...

ممنون اره عزیزم ممنونت میشم❤️

سلامتی امام زمان(عج)...اللّهم صل علی محمد وال محمد و عجّل فرجهم❤️