2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

13344 بازدید | 1264 پست

....:

چهله چهل شهید 

هر روز به نیابت از شهیدی که روزش هست هدیه به امام زمان

مثلا روز اول که برای شهید ابراهیم هست

میگید 100صلوات+یک فاتحه

به نیابت از شهید ابراهیم هادی میخونم هدیه به امام زمان عج

قبل از اینکه چهله رو شروع کنید نذر میکنید❌👇

روزی که حاجتتون گرفتید اون روزی که شهید نوبتش بود براشون صلوات و فاتحه بخونید نذر میکنم که مثلا ۵تا زیارت عاشورا براشون بخونم یا ۵تا یس براشون بخونم یا مثلا شام درست کنم یا هر نذری که درتوانتون بود قبل از شروع چله نذر میکنید✋🏻✋🏻

اسامی ۴۰شهید به ترتیب هر روز میخونید❌👇

1شهید ا‌براهیم هادی 

2شهید حاج سعید سامانلو 

3شهید علی جهان یاری 

4شهید علی نیری 

5شهید همت 

6شهید دادگر 

7شهید ‌با‌بک نوری 

8شهید علمدار 

9شهید فهمیده 

11شهید حججی 

11شهید حسن ‌باقری 

12شهید محمد معماریان 

13شهید محمدرضا شفیعی 

14شهید نوید صفری 

15شهید سردار سلیمانی 

16شهید سیاهکالی 

17شهید بابایی 

18شهید علیدوست 

19شهید حسینعلی عالی

20شهید احمد پلارک 

21شهید سید جواد موسوی 

22شهید محمدرضا حقیقی 

23شهید حمید قبادی نیا 

24شهید عبدالله علایی 

25شهید علی ذاکری 

26شهید علی اکبرصادقی

27شهیدعلی جوزدانی 

28شهید عبدالمهدی مغفوری 

29شهید محمدرضا ساعتیان

30شهید سیدمهدی غزالی  

31شهیدشاهرخ ضرغام 

32شهید سیدرضا حسینی 

33شهید عبدالحسین برونسی 

34شهید ‌بیگلو 

35 شهید تورجی زاده 

36 شهید رجایی

37 شهید اشرف نجف زاده 

38 شهید بهشتی 

39 شهید عبدالنبی یحیایی

40 شهید هادی ذوالفقاری 

بسیار مجرب است دریغ نفرمایید خیلیا حاجت گرفتند دریغ نفرمایید✋🏻✋🏻✋🏻

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

هزيزم التماس دعا واسه امضام 

اين ذكر هم واسه حاجتروايي عاليه 🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9978974/براورده-شدن-حاجات-بسيار-مهم?page=1

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  من هستم  حاجت روا باشید 🙏💕

مرسی عزیزم، کسی رو میشناسید تگ کنین ممنون

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
از کی باید شروع کنیم عزیزم ؟

گلم از فردا شروع میکنیم انشالله

هزيزم التماس دعا واسه امضام   اين ذكر هم واسه حاجتروايي عاليه 🌹 https://www.ninis ...

شماهم شرکت میکنین عزیزم؟ 

براتون صلوات فرستادم

منم هستم✋

حاجت روا باشید عزیزم، فردا شروع میشه

منم هستم

💜                                                                                                                                                                                                                                           
منم هستم

حاجت روا بشیدگلم فردا شروع میشه

اگه کسی رو میشناسید تگ کنین لطفا

ختم این صلوات پر فضیلت را هدیه بدهیم به روح پاک و مقدس حضرت فاطمه(س)

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک

بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد.

پیامبر اکرم (ص) می فرماید :

ای فاطمه هرکس برای تو صلوات بفرستد خداوند اورا مورد آمرزش خویش قرار می دهد و در هر کجای بهشت که من باشم اورا به من ملحق خواهد ساخت

لطفاهر تعداد صلوات که میفرستید؛را در همین پست کامنت کنید

التماس دعا