2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون من استفاده نکن از خودم ضعیف تر میره و اینکه فدات شم من خودم بدون این سهمیه هم قبولم فقط دانشگاه ...

چه ربطی داره؟؟

بالاخره حق یک کسی که بدون سهمیه ای میسوزه حتی بگو سهمیه یک درصد تاثیر داره. بالاخره حقش خورده میشه چه کم چه زیاد

عزیزم اون احمقی که این قانونو گذاشته یه ظرفیت جدایی رو برای این سهمیه ایا گذاشته کنار یعنی شما حتی ...

همه نباید استفاده کنن همه سهمیه ها به غیر از سهمیه مناطق بی عدالتی...من کنکورمو دادم قبولم شدم ولی هیچوقت اونایی که استفاده کردن و اونایی که این سهمیه رو گذاشتن رو حلال نمیکنم

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
چون من استفاده نکن از خودم ضعیف تر میره و اینکه فدات شم من خودم بدون این سهمیه هم قبولم فقط دانشگاه ...

چه دلیل مسخره ای!!!!!شما همون دانشگاهی که قبول شدی برو نه دانشگاه های تاپ...دانشگاه های تاپ ماله اون دانش آموزایی که با زور بازوشون قبول شدن نه با پارتی و سهمیه!!!

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
چه دلیل مسخره ای!!!!!شما همون دانشگاهی که قبول شدی برو نه دانشگاه های تاپ...دانشگاه های تاپ ماله اون ...

پس اون وقت منطقه سه هم بی عدالتیه چون دوست من پارسال صرفا چون منطقه دو بود قبول نشد با رتبه کشوری بالاتر ازش پزشکی اوردن از منطقه سه

عزیزم معمولا کسایی که قبول نشدنشون رو سر سهمیه میندازن مثل تو فشار میخورن بیخیال شو معلومه ناعدالتیه ولی اگه عرضه داری خودت قبول شو اوناییم که تقصیر دارن قانون گذاران😐

درضمن سهمیه ظرفیت مازاده انگار رفتن خارج خوندن چه ربطی به قبولی یا حق خوری شما داره؟؟؟

پس اون وقت منطقه سه هم بی عدالتیه چون دوست من پارسال صرفا چون منطقه دو بود قبول نشد با رتبه کشو ...

هه...سهمیه منطقه سه خیلیم عادلانس چون باعث میشه همه دانش آموزا هم سطح باشن چون اونایی که منطقه سه ان تو منطقه محرومن و به خیلی از امکاناتی که ما داریم دسترسی ندارن....درضمن من بدون سهمیه عرضه داشتم پزشکی دانشگاه تهران آوردم با یه رتبه دو رقمی اونایی که عرضه ندارن شما (سهمیه دارا) هستین که بدون سهمیه ترقوز آبادم قبول نمیشین ولی الان تو دانشگاه های تاپ دارین درس میخونین نتیجشم میشه پزشک های بیسواد مهندس های خونه خراب کن و... ولی نگران نباش تو دانشگاه همتون معلومین ، معلومه کی با سهمیه اومده کی با زحمت😉

هه...سهمیه منطقه سه خیلیم عادلانس چون باعث میشه همه دانش آموزا هم سطح باشن چون اونایی که منطقه سه ان ...

مشخصه خودت با این ادبیاتت بچه کدوم منطقه محرومی هستی...تو رو چه به دانشگاه تهران اخه 

عزیزم بهتره بشینی درس بخونی چون با این همه بیکاریت که دم به دیقه تو نی نی سایت پلاسی پرتت میکنن از دانشگاه بیرون بعدم توصیه م اینه اینقد حسود نباشی و یه لیوان اب بخوری😂

تو چه از عدالت میدونی کسی که پدرش جلو چشمش شیمیاییه سخت تره درس خوندنش یا کسی که منطقه سه؟؟

درضمن من سهمیه ندارم قربونت مخالف سهمیه هم هستم ولی اینکه میبینم عقده ای هایی مثل تو که اونقد بدبختن از حسودی زندگی یکی دیگه جر میخورن میان گه خوری میکنن ناراحتم میکنه ظرفیت مازاد رو یکیا دارن میرن اصلا نتونن بخونن ادامه نمیدن این به تو چه اسیبی میزنه؟😂

امیدوارم قلبت از این همه سیاهی و حسودی کسی که پدرش اونقد عذااااب کشیده دراد بهتره به جاش به کسایی حسودی کنی که صرفا با پول پدر میرن تو بهترین دانشگاه های ترکیه پزشکی میخونن و عشق و حال بعد یک ترمم برمیگردن شهید بهشتی❤️😂

مشخصه خودت با این ادبیاتت بچه کدوم منطقه محرومی هستی...تو رو چه به دانشگاه تهران اخه  عزیزم به ...

هه معلومه کی گوه خوری کیو میکنه درضمن خانم گوه خور از ادبیاتت معلومه بچه چاله میدونی😆...معلومه تو دهاتتون کسی قبول نشده سخته برات باور کنی اشکال نداره میفهمم😌 من قبلا برای چن نفر عکس کارت دانشجوییمو فرستادم حقیر تر از اونیم هستی که بخوام به خاطرت دروغ بگم یا بهت اثبات کنم خیلی خودتو دست بالا گرفتی یواش برو مام برسیم درضمن خیلی معلومه سهمیه نداری😂 آخه من حسودی چیتونو بکنم بیشتر از حسودی قابل ترحمین کسی که قبل از خودش امیدش به سهمیه دوزاریش🤣 سهمیتو بچسب باد نبره😂😂

هه معلومه کی گوه خوری کیو میکنه درضمن خانم گوه خور از ادبیاتت معلومه بچه چاله میدونی😆...معلومه تو د ...

اره سهمیه ۲۵ درصد دارم یه کلمه هم نخوندم سال بعد دانشگاه تهرانم خوشگله میبینمت❤️😍قراره یه کلمه نخوندم و قبول شم جر بخور فدات شم ❤️🤏🏻یه جمع و ضرب ساده هم بلد نیستم😂

بوس بهت خوشگله💋💋😂😂

خاک تو سر مملکتی که توی عقده ای قراره پزشکش شی به تو بیشتر میخوره یه زن خونه دار عقده ای باشی هرچند عرضه همونم نخواهی داشت برو بیینم با این دل سیاهت به کجا میرسی حسوده پلاستیکی😂

راستی یه لیوان اب بخور کمتر فشار بخوری

یعنی مثلا۵۰۰۰ ۶۰۰۰راحت میتونه پزشکی ازاد تیپ دورو بیاره (پنج درصد به نفع کساییه خودشونم نسبتا درسشو ...

نه نمیاره همون ۵درصدم باید نهایتش تا ۳۵۰۰یا ۴۰۰۰باشی برای پزشکی

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸