2777
2789
حروم برا کسیه که این سهمیه رو گذاشته کسی که داره استفاده نکنه یکی از خودش ضعیف تر میره جاش تهش و ا ...

چرا شما استفاده میکنین؟نکن دیگه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه استفاده نمیکردم حق چن میلیون دانش آموز پشت کنکور و بخورم که چی؟؟؟ بشم یه پزشک بیسواد؟؟؟؟

حق خوردنه این فدات شم؟ فرقش دو سه هزاره تو انگار ۵ درصد رو با ۲۵ درصد اشتباه میگیری

۵ درصد مثل سهمیه منطقه سه میتونی گوگل کنی

چرا شما استفاده میکنین؟نکن دیگه

چون من استفاده نکن از خودم ضعیف تر میره و اینکه فدات شم من خودم بدون این سهمیه هم قبولم فقط دانشگاه مو تاپ میکنه  همین

تاثیرش همینه

مطمئن باش اگه میدیدم لیاقت خوندن فلان رشته رو ندارم و صرفا به خاظر سهمیه قبول شدم نمیرفتم

نه استفاده نمیکردم حق چن میلیون دانش آموز پشت کنکور و بخورم که چی؟؟؟ بشم یه پزشک بیسواد؟؟؟؟

عزیزم اون احمقی که این قانونو گذاشته یه ظرفیت جدایی رو برای این سهمیه ایا گذاشته کنار

یعنی شما حتی اگه از سهمیت استفاده نمیکردی یه سهمیه ایه دیگه رو اون صندلی مینشست(:

عزیزم اون احمقی که این قانونو گذاشته یه ظرفیت جدایی رو برای این سهمیه ایا گذاشته کنار یعنی شما حتی ...

ببین من مخالف سهمیه م ولی مخالف اینم هستم به سهمیه ها توهین کنن چون اونا مقصر نیستن چه بسا پدراشون ادمای شجاع و فداکارین(سهمیه هایی که با رتبه نجومی میرن پزشکی بحثش خیلی جداس چون اون اول به خودش توهین میکنه بعد به هم نوعش)

سهمیه یکمم ظرفیت مناطق برا رشته هارو میبره بالا چون افرادی که سهمیه دارن از اون طریق پذیرش میشن و جاش برا مناطق باز میشه