2777
2789
عنوان

موضوع تحقیق (کمک کنید)

191 بازدید | 8 پست

سلام کلاس دهم تجربی ام معلم مون چون امسال کتاب سواد رسانه نداشتیم یه موضوع داده و گفته 20 تبلیغ پیدا کنید براش و یا خودتون از ذهنتون خلق کنید  البته چنتا مثال هم زد...منم هرچی فکر میکنم نمیفمم میشه کمک کنید و چنتا بگید💔😭...

موضوع :تبلیغات منفی(غیرعادی-غیرمتعارف) بر اثر مخاطبین .

مثال هاش: حلیم قادری اصلا خوشمزه نیست و با عکس پینوکیو که دماغش بلند شده

یا دومی  فروش و ارسال کولر ایران شرق به قطب شمال..

اگر اینطور تبلیغی میدونید یا به دهنتون چیزی میاد لطفاً برام بگید 🥲🤍

شیرینی سرای همراز رو هر چی ازش بخوری لاغر میمونی حالا همرازی که عین خرس قطبیه😿🤣

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به طور مثال یک دکتر پوست و مویی که خودش کچله و از کیفیت محصولاتش که به بیماراش ارایه میده تعریف میده و تبلیغ میکنه 😂😂😂😂

منفی بودنش هم از این جهته که اگر بیل زن بود باغچه خودشو بیلی میزد 😅

به طور مثال یک دکتر پوست و مویی که خودش کچله و از کیفیت محصولاتش که به بیماراش ارایه میده تعریف میده ...

مرسی از راهنماییت اما باید تبلیغه بد نشون بده اما در اصل تبلیغ خوبی باشه ...اینطور که ظاهرش بد باشه (غیرعادی ) باشه ولی در باطن خوبه😅😊