2777
2789
عنوان

کیا اینجا هوو دارن😂؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8306 بازدید | 104 پست
همین الان یکی از کاربرا داشت وسوسه‌م میکرد نذاشتی😂😂 مگه دختر هووی مادرش نیست؟؟ 🤔

🤣🤣🤣🤣🤣 

نه والا فعلا که این پسر شده هووی من 

اصلا انگار من نزاییدمش کلا همش کنار باباشه همشم میگه کنار بابا نیا اصلا کنار بابا هم نخواب🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر هیجان😂🥺دلم میخواد منم سر ظرف شستن تو حوض با جاری و مادرشوهر دعوا کنم🥺😂بخدا بهتر از این ...

😂😂وایی ما دعوا نمیکنیم ولی واقعا خوبه 😍😂یبارم سر همین ظرف جمع کردن و شستن یه گندی زدم 😂😂

و خدایی که به شدت کافیست ...
انقد هستن بیا و ببین . تازه مرده براش خونه میگیره خیلیا بچه دارم شدن . مث زن دومه برادر شوهر خالم&nb ...

والا شوهر منم تا دیر وقت نمیاد خونه 

بعضی وقتام الکی گوشیش خاموش میکنه 

منم خودمو زدم ب گاوی 

پ کجاست پیش هرزه هاست دیکه

🤣🤣🤣🤣🤣  نه والا فعلا که این پسر شده هووی من  اصلا انگار من نزاییدمش کلا همش کنار باب ...

خدا براتون حفظش کنه🫂😍♥

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

ما یه همسایه داشتیم دوتا هوو تو یه خونه زندگی‌ میکردن .زن اول مریض میشه میرن یه دختری از فامیلاشون که وضع خوبی نداشت و تو یه جای خیلی محروم زندگی میکرد میارن که کارای زن اول رو انجام بده چشمتون روز بد نبینه شوهر عاشقش میشه و میگیردش😔طفلک زن اولی همیشه شاکی بود سرآخرم تو جوونی سکته کرد و مرد

وای من عاشق اینم یکی بیاد منو دوستامو بگیره ۴ نفریم بشیم زن عقدیش !  کیف دنیارو میبریم هم اون ...

اگه چیز شراکتی خوب بود خدا نعوذ بالله خدا برا خودش میگرفت

شوخی شم نکن گلم، خدا یکی یار یکی... 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند