2777
2789
عنوان

کیا اینجا هوو دارن😂؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8305 بازدید | 104 پست

تخیلاتتو دوس داشتم😂

من به این فک میکنم که ی روزی بمیرم و همسرم ازدواج کنه و ب کسی دست بزنه از الان افسردگی میگیرم چه باشه حرفای تورو من عملی کنممممم😂🤦🏻‍♀️

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
من  دختر 3 سالم هوومه🤣🤣🤣

من ی پسر دارم خیلی دختر دوست داریم یعنی خیلی 

بعد شوهرم گیرداده دومی بیارم امروز هی میگفت وای برا دخترم فلان کنم گفتم اصلا نمیارم از همین الان حسودیم‌میشه بهش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلامون با۵تا حاری و‌مادرشوهرش تو‌یه حیاط زندگی‌میکردن  هرکدوم‌یه اتاق داشتن فقط گاز ...

وای چقدر هیجان😂🥺دلم میخواد منم سر ظرف شستن تو حوض با جاری و مادرشوهر دعوا کنم🥺😂بخدا بهتر از این آپارتمانهای🥺

https://eitaa.com/joinchat/4227662132C6282d6b623
پسرمه  جرأت ندارم سمت شوهرم برم میگه بلندشو  حتی کنارشم نمیذاره دراز بکشم

همین الان یکی از کاربرا داشت وسوسه‌م میکرد

نذاشتی😂😂

مگه دختر هووی مادرش نیست؟؟ 🤔

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
تو اینستا ی خانواده هست علی شکارچی

همون مرد چش رنگی رو مخ عقده ایه هی کلیپ میگیره از زندگیم راضیم و فلان،؟

خیلی‌ازآدمایی‌که‌فکرمیکنن گرگ‌تنهان...درواقعیت بزهایی لجبازن که بیرون گله نصف روز روهم دووم نمیارن...
افرین تو همین سایت دخترای نوجوان راحت میگن با مرد متاهل زن و بجه دار دوستیم عاشقشیم

انقد هستن بیا و ببین . تازه مرده براش خونه میگیره خیلیا بچه دارم شدن . مث زن دومه برادر شوهر خالم 

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏
قدیما رو میکردن مردا الان مخفیانه دارن . الانیا خیلیا دارن کسی خبر نداره . دوست خودم و چنتا دیگه دید ...

من‌کسی‌و‌اطرافم‌ندیدم و‌نشنیدم خیلی همیشه کنجکاوم‌تابحال شده از دوستت بپرسی این همه کیس اقا مطلقه چرا با یکی ک‌زن و‌بچه داره 

واقعا دوست دارم بدونم چی تو فکرشون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
یه همسایه داشتم دوستش شده بود صیغه شوهرش باهم زندگی میکردن🥴

باهم خوب بودن ؟ پنهونی صیغه شده بود یا خانومش خودش راضی بود ؟

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍