مرا به خـآنه برگـردانید ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !! هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.
محمدعلی حسینی تو اهواز خیلی عمل بینی انجام میده تجربه اشم خیلی زیاده، دوست من پیشش عمل کرده خیلی خوب شده، بعضی از جراحی هارو هم مثل تیپ پلاستی بدون بیهوشیتو مطب انجام میده
پیش دکتر عبدالرضا خورشیدی فر رفتی برای مشاوره اونم خیلی خوبه ها برای عمل بینی من خودم که رفتم پیشش خیلی راضی بودم از عملم فرم بینیم خیلی خوب شده اصلا هم دچار مشکل تنفسی و اینا نشدم خداروشکر
چون یکی از دوستام پیش یکی دیگه عمل کرده بود همین مشکلو بعد از عملش داشت چون سوراخ های بینیشو خیلی کوچیک کرده بود.
من توی دزفول اگر بخوام عمل کنم پیش رشیدی مهر عمل میکنم کسی کارشو از نزدیک دیده؟
.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡.................. با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️