2777
2789

تو رو خدا اگر کسی پیش یکی از این دکترا عمل کرده نظر بده،، راضی بودید؟؟

اینا رو نه ولی دهداز شنیدم و دیدم خوبه کارش

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه دختری تو خیابون دیدم انقدر خوشم اومد از مدل بینیش رفتم با کلی خجالت دنبالش ازش اسم دکترشو پرسیدم گف دهداز بوده دکترش ،،

خودمم میخواستم برم پیشش جراحی کنم ولی میترسم ترجیح میدم فیلر بینی بزنم 

درمورد فیلر بینی چیزی میدونی؟ بنظرت خوبه فیلر ؟

منم یه دختری تو خیابون دیدم انقدر خوشم اومد از مدل بینیش رفتم با کلی خجالت دنبالش ازش اسم دکترشو پرس ...

نه فیلر بینی رو هیچ دکتر متخصصی توصیه نمیکنه،، عمل جراحی گزینه بهتریه ب نظرم

پیش دکتر عبدالرضا خورشیدی فر رفتی برای مشاوره اونم خیلی خوبه ها برای عمل بینی من خودم که رفتم پیشش خیلی راضی بودم از عملم فرم بینیم خیلی خوب شده اصلا هم دچار مشکل تنفسی و اینا نشدم خداروشکر 

چون یکی از دوستام پیش یکی دیگه عمل کرده بود همین مشکلو بعد از عملش داشت چون سوراخ های بینیشو خیلی کوچیک کرده بود.

من توی دزفول اگر بخوام عمل کنم پیش رشیدی مهر عمل میکنم کسی کارشو از نزدیک دیده؟

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️
کار این دکترایی ک نوشتم رو دیدم، خوب بودن، برا همین بین این ۳ تا موندم🙄

سلام عزیزم بالاخره دکترت رو انتخاب کردی منم بین همتی و دهاز موندم

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...