2777
2789

واستون یه سوره قران میخونم و دعا میکنم به حاجتتون برسین. حالا هدیه چیه؟! هدیه شما به من: (یه دستور کامل یک یا چند غذا) هر غذایی که دوست دارین واسم بفرستین  

من عقدم و آشپزی بلد نیستم 

حتی نمیدونم هر غذایی چیا موادشه 

پس لطف کنین واسم دستور بنویسین و اینکه من باید هر وعده آشپزی حداقل واسه ۹ نفر غذا درست کنم چون عقدم خونه پدرشوهرمم

شوهرم ۶ تا بچه ان و باید همه جوره فوت فنشو یاد بگیرم اینطوری غذا واسه مهمونی ام خیلی خوب یاد میگیرم و دیگه مثل الان از پخت و پز فراری نمیشم 

لطفا ی متن انگیزشی راجب آشپزی ام بگین آخه از آشپزی کردن میترسم و فکر میکنم همیشه غذام وحشت ناک میشه  

میشه یه صلوات به نیت براورده شدن آرزوهام مهمونم کنی؟🙂

نیمرو ،مواد لازم تخم مرغ روغن و نمک 

اول روغن داغ کن بعد تخم مرغ ها رو بشکن و در اخر یه خورده نمک بزن 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من غذا درست کردن بلد نیستم شرمندتم ولی اسمم تیام میشه برام دعا کنی از تههعع دلت پیش خدا که مامان بزرگم اینا از پیشمون برن من دارم نابود میشم حال روحیم افتضاحه نمیتونم درس بخونم همش دعواست خواهش میکنم 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
چ غذایی😒😑

خب فقط خواستم برام دعا کنی ،حالم خوب نیست چشام پر ار اشکه به زور صفحه گوشی میبینم ،تو رو خدا دعا کنید برام امشب بمیرم 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
خب فقط خواستم برام دعا کنی ،حالم خوب نیست چشام پر ار اشکه به زور صفحه گوشی میبینم ،تو رو خدا دعا کنی ...

وای خدانکنه اخه چرا 

من غذا درست کردن بلد نیستم شرمندتم ولی اسمم تیام میشه برام دعا کنی از تههعع دلت پیش خدا که مامان بزر ...

حتما برات دعا میکنم 

اینم بدون اولاش شاید غذات عالی نشه.ولی مطمن باشه از دفعات بعد رفته رفته محشرمیشی. آیدی تلگرام بده.هر ...

مرسی امیدوارم تل ندارم

وای خدانکنه اخه چرا 

قصش خیلی درازه مال ۱۵ ساله ،الان دعا کن برام دیگه نا ندارم دیگه جونی برام نمونده 

سلام هر روز چه غذایی میخوای بپزی یکی یکی بپرس همشو یجا قاطی میکنی.در حد توانم کمکت میکنم

ممنون عزیز حالا خواستم بپزم باز تاپیک میزنم 

چجوری تاپیکامو پاک کنم؟