2777
2789
عنوان

‌شما اگه پول بدین بابت خرید ملک

156 بازدید | 11 پست

اونم نه صد تومن دویست تومن. 

2 میلیارد. 

از پول خودتون، کار کردین. 

شوهرتون بخواد ملک بخره بگه پول کم دارم تو بده من 3 دونگ بنام تو میزنم. دم قولنامه نوشتن بگه کلشو بنام خودش بنویسه.و دیگه شما پول ندین قضیه کنسل بشه. 

300 میلیون هم قبلا پول وامتون رو ازتون گرفته باشه. 

دیگه به همچین مردی میتونید اعتماد کنید و باهاش زندگی میکنید؟ 

خانواده درستی هم نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی عزیزم منم ارث پدیریم حدود دومیلیارد بود باهاش رفت خونه خرید به اسم خودش الان حتی پول تو جیبی هم بهم نمیده هیچ هرروز به بهانه های الکی بهم فوش میده بداخلاقی میکنه که مثلا به تنگ بیام و بزارم برم که دست یکی دیگه رو بگیره بیاره توی خونه ای که با سهم ارث من خریده و قبلش هم بیست میلیون سی میلیون از پولایی که حق من بوده به اسم خودش برداشته و خودمو توی خونه ی خودم زندانی کرده تا حرفی هم میزنم مسگه گوه خوریش به تو نیومده

هی عزیزم منم ارث پدیریم حدود دومیلیارد بود باهاش رفت خونه خرید به اسم خودش الان حتی پول تو جیبی هم ب ...

میتونی ازش شکایت کنی پس بگیری

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

با شوهرم خوبیم زندگیمون ۱۰۰ درصد عالی نبوده اما بد هم نبوده اخلاقش خوبه خانوادش خیلی خیلی خوبن خیلی وقتا طرف منو گرفتن حتی پسرشون رو تنبیه کردن بخاطر یه سری رفتاراش با من . همه چیز تقریبا نرماله بازم تا آخر دنیا مولی که خودم درآوردم رو به شوهرم نمیدم . پس اندازم رو هم دادم مسکن ملی یه دونه خونه خریدم . ماشینمم به اسم خودمه . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

چه پروعه پولم بدی کلا بزنه به اسم خودش؟

مردم خودشون کار میکنن خودشونم میزنن به نام زنشون شش دنگ

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾