2777
2789
عنوان

لطفا نظرتون رو بگید

108 بازدید | 11 پست

آقا ما شوهرمون ( عقدیم) یه ساعت واسم خرید کادو من رنگش رو دوست نداشتم ولی چیزی نگفتم گفتم کادو دیگه بعد خودش ازم پرسید منم گفتم رنگش دوست ندارم مادرشوهر از اون طرف داد میزنه چرا اتفاقا من از غزاله ( نوه عمه شوهرم) پرسیدم گفت رنگش خیلی خوبه تا اینجا هیچی بعد مادرشوهرم یه ست نقره بهم داده میگه عین همینو واسه غزاله هم خریدم منم در اومدم گفتم اگه انقدر عزیز واستون چرا منو واسه پسرت انتخواب کردی خب غزاله و می‌گرفتید( اینم بگم بار اولش نیست هزار دفعه این کارو کرده حالم بهم میخوره دیگه ) حالا شوهرم میگه عیب نداره حالا که تو زن منی مامان منم چیزی تو دلش نیست من چیکار کنم با این کار هاشون؟؟؟

جدی برخورد کن

اما اینکه مادر شوهره براش هدیه بخره به تو مربوط نیست

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر بی سیاست و بچه بازی در میاری؟

چرا اینقدر اهمیت میدی؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

اگر این اختلاف نظرا نباشن جای تعجبه 

اینها توی تمام خانواده ها هست 

زنهای زیرک و زرنگ بلدن چجوری باهاش کنار بیان 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

انتخاب مادرشوخرت نبودی ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

آدمایی قدیمی اکثرا ساده دل هستن

مطمنم نیت بدی نداشته  مادرشوهر تون

خواسته بگه مثلاً فلانی هم پسند کرده ینی همه میپسندن

منظور بدی نداشته زحمت کشیده براتون کادو خریدن میتونست نخره

و اینکه پیش شوهرتون اصلا خوب نیست بگید اونو می گرفتید براش ممکنه فکر شوهرتون بره سمت غزاله

میتونید با احترام بگید با سلیقه من جور نیست چند بار این جمله رو تو هر کادو گرفتنی بهش بگید دیگه متوجه میشه نباید اون حرفو بزنه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
جدی برخورد کناما اینکه مادر شوهره براش هدیه بخره به تو مربوط نیست

اره مگه من توی کار هاشونم ولی جدا به خودتون بر نمیخوره من تا لباس عقدم رو هم اون اومد تایید کرد من اون موقع نمی دونستم هر کاری که قرار باشه انجام بدن پشتش اونه