2777
2789

واقعا چ جوری میشه تا آخر عمل اینجوری تحمل کرد چ جوری شما با غریبی و تنهایی کنار اومدین یا چ جوری تنهاییتون رو پر کردین میشه بگین

دوست پیدا کن خب 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز یک سال نشده که اومدم سر خونم

از اینجایی که هستم حتی اتوبوس یا پرواز مستقیم به شهرمونم نیست

گاهی اوقات فکر میکنم دارم کم میارم

ولی خودمو با کار خونه و کتاب و فیلم و لباس دوختن برا خودم سرگرم کردم.

همیشه فک میکنم اونایی که تو شهر خودشون ازدواج کردن خدا خیلی بیشتر دوسشون داشته تا من

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

من کنار اومدم. اصن نمیشینم ب دوری و اینا فک‌کنم. الان برادرهامو شش ماه و مامانم سه ماه ندیدم. فقط تلفنی میحزفیم. خب قرار نیس همه عمرمون یک جا زندگی کنبم که. زندگی افراد باهم متفاوته. خیلی فکر و خیال نکنی همه چی درست میشه

من هنوز یک سال نشده که اومدم سر خونم از اینجایی که هستم حتی اتوبوس یا پرواز مستقیم به شهرمونم نیست ...

من الان سه ساله شرایط خیلی بدی هم داریم دلم میخواد بمیرم یا برگردم ب شهر خودم 

من الان سه ساله شرایط خیلی بدی هم داریم دلم میخواد بمیرم یا برگردم ب شهر خودم 

چه میشه کرد

من فقط وقتی اطرافیانم میگن خب خودت خواستی و قبول کردی دلم میشکنه.

خب خودم خواستم دلیل نمیشه دلتنگ نشم و تنها نباشم.

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

من الان ده ساله دور از خانواده ام

البته قبلشم برای کار و درسم دور بودم

برام عادی شد البته بهتره بگم سازگار شدم و بشدت مستقل 

نمیگم دلم تنگ نمیشه ک میشه

نمیگم احتیاج  ندارم ب حمایتوشون و حضورشون ک دارم

تا بچه نداری باز خودت از پس خودت و تنهاییات برمیای تودتو سرکرم میکنی با کارو کلاس و ... ولی بچه ک بیاد هم اون تنها میشه هم تو گاهی نیاز داری ده دیقه پیش یک ادم معتمد بزاری برای خودت بری تا سر کوچه قدم زدن

من بعد این همه اساقلال و دوری و فوایدو مضائیب دایم میگم ده تا دختر کچل  داشته باشم ب قول قدیمیا  ب شاهزاده ملک همسایه و شهر دور نمیدم