2777
2789
عنوان

میخوام اقدام کنم بارداری دوم...

141 بازدید | 13 پست

خانمایی که تجربه های خوبی دارن اشتراک بزارن استفاده کنم پسرم سه سالو... هست دفعه قبل پنج ماه طول کشید بارداربشم الان چند وقته قرص ال دی برای تنظیم پریود میخورم دیگه میخوام قطع کنم و اقدام به بارداری دوماه میشه که  میخورم قرص میترسم یهو عوارض داشته باشه وسخت باردار بشم تجربه دارین ممنون میشم بگین 💚💜🤍

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر پاپ اسمیر ازمایش تیرویید کم خونی اینا دکتر خودش بهتر میدونه،قرص فولیک اسید روزی یکی بخور پودر اینوفولیک هم روزی یکی دکتر ب آشنامون داده بود حامله بشه

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
بچت کوچیکه اذیت میشی

ن خداروشکر خیلی عاقله دستشویشم میره اذیتشم کمه خداروشکر 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
برو دکتر پاپ اسمیر ازمایش تیرویید کم خونی اینا دکتر خودش بهتر میدونه،قرص فولیک اسید روزی یکی بخور پو ...

میترسم بخاطر قرص ال دی باردارنشم ترسم از اینه خداروشکر مشکلی ندارم

عوارض خاصی نداره اما اگه قطع نکنی و در حین خوردن قرص اقدام کنی، اگه باردار شی بچت دختر میشه. توی روز ...

عه چجالب اتفاقا دوس دارم دخترهم داشته باشم ولی اگه قرص باعث بشه مشکلی پیش بیاد چی میترسم

دیگه اصلا قرص نخور که راحت باردار شی

اره میخوام قط کنم ان شاءالله دعا کن 

ن خداروشکر خیلی عاقله دستشویشم میره اذیتشم کمه خداروشکر 

پس خوبه چون مطمن باش حسادت هست هنوز کوچیکه وقتی به دنیا بیاد تازه شروع میشه اذیت هاش

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..