2777
2789

داشت توی چمدونش توی یه سری مدارک دنبال چیزی می گشت، سوادم نداره بنده خدا یه کاغذ خیلیییی قدیمی دید گفت این چیه خاله، نگاه کردم دیدم عقدنامشونه ، گفتم عقدنامتونه گفت مال کی گفتم تو و عمو ... گفت بده بده، بعد خیلی ریلکس پارش کرد من همینطور نگاه میکردم 🤦😑😂 

گفتم عقدنامه بودا گفت گ و ه تو عقد ما این آشغالا چیه دور خودم جمع کردم🤣🤣🤣 

خالم اوایل شوهرشو دوست نداشته ولی خب زندگی خوبی دارن هنوزم 😄😄😄

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقش شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی خوبه

یعنی فقط دارم میخندم از دیروز🤦😂😂

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

معلومه اذیتش کرده شوهرش اینجوری خشمشو خالی کرد

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
یعنی فقط دارم میخندم از دیروز🤦😂😂

ولی واقعا بی فکری کرد کاری نداریم.... تو لحظه ی تصمیم اشتباه گرفت.تو آینده نیازه این عقدنامه بالاخره

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.