2777
2789
عنوان

پهلو خالم بودم عقدنامشو پاره کرد انداخت دور 🤦🤦😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 32 پست
چه ناراحت کننده این خنده دار نیست خشم درون ایشون هنوز تازه ست و هنوزم از ازدواجش متنفره

نه اتفاقا خشم نداره الان خیلی هم شوهرشو دوس داره فقط علاقه ای به چیزای اضافه نداره دور خودش جمع کنه 

با حتی نوستالژی ترین و رمانتیک ترین چیزا هم همین برخوردو داره 😂😂

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای می‌دونی برای انحصار وراثت اگر اون کاغذ نباشه ب مشکل میخورن

نه این عقد نامه مال زمون شاه بوده 

من دوس داشتم میدادش من نوستالژی بود برام 

قبلا بخاطر بازنشستگی شوهرش عقد محضری کردن باز 

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
وای خالت خیلی موده🤣🤣🤣🤣شهره باید بخونه منم عقدنامشو پاره کردم نامه هاشوپاره کردم فکر ی چاره کردم

کلا همه کاراش همینجوری هیجان انگیزه 😂😂

نه اتفاقا خشم نداره الان خیلی هم شوهرشو دوس داره فقط علاقه ای به چیزای اضافه نداره دور خودش جمع کنه& ...

مامان من سنش کم بوده موقع عقد 

بعد از عقد 

اومده خونه اولین کار این بوده عقد نامه رو  برداشته با غلط گیر امضا هاشو پاک کرده دوباره امضا زده 😂😂 

میگه اون موقع هول شدم امضاهام بد شده بودن 

مامان بزرگم اینقدر دعواش کرده بود 😂😂😐🤦

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
معلومه اذیتش کرده شوهرش اینجوری خشمشو خالی کرد

اوایل بچه بوده خب کلا دوس نداشته ازدواج کنه الان پنجاه سال بیشتره کنار همن 

فقط خالم یه شخصیتی داره که بی نهایت متنفره چیزای اضافه دور خودش جمع کنه 

اگر خدای نکرده شوهرشون فوت بشه

من بهش گفتم اون بمیره بچه ها ادعای ارث کنن چی گفت غلط کردن 😂😂 

اعصاب نداره خالم با کسیم شوخی نداره 🤣🤣

ولی واقعا بی فکری کرد کاری نداریم.... تو لحظه ی تصمیم اشتباه گرفت.تو آینده نیازه این عقدنامه بالاخره

نه این یه سند زمون شاه بود که بعد انقلاب منتقل شدن عزیزم 

من ناراحت شدم چون یه نوستالژی بود از نظر من

مامان من سنش کم بوده موقع عقد  بعد از عقد  اومده خونه اولین کار این بوده عقد نامه رو&nbs ...

ای جان چه کاری😂😂😂

اوایل بچه بوده خب کلا دوس نداشته ازدواج کنه الان پنجاه سال بیشتره کنار همن  فقط خالم یه شخصیتی ...

منم همینم همه چی رو دور می ریزم و کم خرید می کنم و فقط وسایل کاربردی نگه میدارم بهمون میگن مینیمالیست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
منم همینم همه چی رو دور می ریزم و کم خرید می کنم و فقط وسایل ماربردی نگه نیدارم بهمون میگن مینیمالیس ...

آفرین خالمم دقیقا همچین مدلیه 

برعکس من که شخصیتم آشغال جمع کنه 🤣🤣🤣

آفرین خالمم دقیقا همچین مدلیه  برعکس من که شخصیتم آشغال جمع کنه 🤣🤣🤣

آخ آخ نکن دختر

دختر من مثل تو هستش البته کوچولوه ولی نگرانم براش

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
مامان من سنش کم بوده موقع عقد  بعد از عقد  اومده خونه اولین کار این بوده عقد نامه رو&nbs ...

یبار شورای حل اختلاف یه مردی برای خانمش که در مراحل جدایی بودن نامه نوشته بود خانمه نامه رو گرف پاره کرد ریز ریز 

گفتن چی بود گف هه حالا واسه من نامه فدایت شوم مینویسه

آخ آخ نکن دختر دختر من مثل تو هستش البته کوچولو ه ولی نگرانم براش

آره قبول دارم بده مثل من 

منتها من نامرتب و شلخته نیستم اصلا منتها هرچی که فکرشو بکنی دارم خخخ 

البته خب هرچندوقت یکبار یه سری رو میندازم دور 

ولی میدونی مشکلم چیه؟ 

مثلا یه چیزی دارم که سالهاست استفادش نکردم بعد به محض اینکه میندازمش دور حتمااااا لازمم میشه یهو 😑😑😑

هروقت من انداختم دور حتما این اتفاق افتاده بعدش 

واسه همین دیگه چشمم ترسیده 🤦😂😂

نه این یه سند زمون شاه بود که بعد انقلاب منتقل شدن عزیزم  من ناراحت شدم چون یه نوستالژی بود از ...

آهان خب... چند سالشه مگه خالت؟😄

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.