2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷۴ کیلو خوبه بشرطی ک قدت از ۱۷۰ بالاتر باشه

😐😐😐😐😐۱۶۰ قدمه..من برم دیگ تو افق محو شم 😶😶البته ک من مدام تو رژیمم..اخرین بار از ۸۳ وزن رسوندم خودمو ب ۶۰..الان ۸ ماهیی هس کلا بیخیال رژیم اینا شدم از ۶۵ شدم ۷۴..باز الان تازه یه هفتس شروع کردم ب رژیم گرفتن..کل عمرم تو رژیمم خو یعنی چی دوروز دیگ میمیرم یه روز بدون ترس غذا نخوردم..البته ک ۸ ماه خیلی بدون ترس بود ک ۱۰ کیلو اضاف کردم😑😑😑😑

من دلم یک زَخـــمِ نمک خورده اس... ღ
الان ۵۲ وزنته میگی اضافه وزن داری😶😐😶و منی ک ۷۴ کیلوام پس چیم😑

نه الانو نمیگم که.قبلا منم ۷۰ کیلو بودم الان چن ساله کم کردم بین ۵۲تا۵۸در گردشم😃

تیکرم برای بارداری نیست🩵
اونقدرا هم کم نکردم در حد سه چهار کیلو.ولی خب نسبت به قدم وزنم زیاد نیست ۱۶۵ ام وزنم۵۲

یه مدت گن بپوش شکمتو جمع کنه

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
😂😂 خب تحرکاتتو بیشتر کن 

نمیتواااااانم حاضرم کل عمرم تو رژیمم باسم ولی ورزش و پیاده روی و از این چیزا اصلا😐😐بدبختی اینجاس ک حالت عادی اینم وقتی حامله میشم ک دیگ اوووه اون موقع باید ببینی منو..سه ماه اول بارداریم کلا ویار داشتم هرچیییییی میخوردم ببخشید ها بالا میاوردم اصلا یع وضعی داشتم ک هرکی دیگ بود بخدا ۱۰ کیلو کم میکرد ..حالا من مرگم نمیخوردم حالم بد بود فقط اب میخوردم همون سه ماه ۷ کیلو اضاف کردم😐😐

من دلم یک زَخـــمِ نمک خورده اس... ღ
نمیتواااااانم حاضرم کل عمرم تو رژیمم باسم ولی ورزش و پیاده روی و از این چیزا اصلا😐😐بدبختی اینجاس ک ...

خب برو باشگاه یا پیاده روی 

یه جورایی stop وزن داشته باش 

والا برای منکه روز به روز بزرگتر نیشه، دیگه حتی لباسهام به تنم تنگ شدنو دکمه های مانتوهام بسته نمیشن

دلت خوش باشه خواهر جون و روزگار به کامت بشه الهی که

درد و غم نبینی هیچ وقت 

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
ممنونم عزیز دلم، ❤️ ❤️ ❤️ 🥰 🥰 🥰 

🥰🥰 😍😍

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.