2777
2789
عنوان

یه لباس از فروشگاه خریدم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مغازه بود میرفتم توشهرمون همیشه بوی عالی میداد 

یعنی من فقط براخاطراین بومیرفتم مغازش اخه لباساش گرون بوداون موقع 

یه روزدیدم انگارخوشبوکننده هوابودمثل جعبه شیشه پاک کن میزد تومغازه

نمیخوام منصرفت کنم ولی به لباس که عطر نمیزنن اونم بوی ترکیبی چندتا خوشبو کننده هست که تو فروشگاه زدن به لباس گرفته.مثل بوی سیگار که به لباس میشینه.خودم یه بار این کارو کردم ضایع نیست ولی جوابش همینه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

اکثرا تو فروشگاه ها از این خوشبو کننده های ایفل میذارن! به خاطر همین لباس هاشون این بو رو میگیره! دقیقا مشابه همین اتفاق برام افتاد! رفتم به فروشنده گفتم

گفت خوشبو کننده ایفل رایحه انبه داریم تو مغازه 

الانم رفتم ۶ تا خوشبو کننده ایفل خریدم برا خونم😍😍 هنوز نرفتم سر خونه زندگبم البته عقدم🤪 ولی اون جایی که گذاشتم تو کمد کنار وسایل همهههه بو گرفتن! تازه از تو دو تا مشمبا 

راستی اگع خواستی بگیری حتما اصلش رو بگیر (درش سفید طوره) فیکش زیاد شدع تو بازار

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
نمیخوام منصرفت کنم ولی به لباس که عطر نمیزنن اونم بوی ترکیبی چندتا خوشبو کننده هست که تو فروشگاه زدن ...

وای خاک عالم

جدی میگی؟

کاملا مصمم بودم امروز برم بپرسم.

فقط از همین میترسم بگن خوشبو کننده اس

دیگه اون آدم سابق نمیشم اونوقت😰

وای خاک عالم جدی میگی؟ کاملا مصمم بودم امروز برم بپرسم. فقط از همین میترسم بگن خوشبو کننده اس ...

میتونی بری چندتا قیمت  بپرسیبعدشم   که چه بوی خوبی داره مغازتون اونم اسمشو بهت میگه ضایعیش هم کمتره😁 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
فروشنده هاش آقا بودن.یه وقت فکر نکنن خیلی چیپ و خنگم. یا مثلا منظور دارم؟یا بگن خوشبو کننده هواس🥴 ...

بستگی ب اون آدم داره چ منطوری از حرفت میگیره..من باشم نمیپرسم اصلا 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰