2777
2789
عنوان

یه لباس از فروشگاه خریدم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 53 پست

ببین میگن میخوای کادو بدی به لباس عطر نزن چون ممکنه تصور دسته دوم بودن به وجود بیاد ، برای فروش جنس هم همینطوره قاعدتا ، میتونی بری مغازه به جای اینکه بپرسی چه عطری به لباس ها زدین؟ بپرسی این چه بویی هست که نشسته روی لباس ها و مغازه تون ؟ اینطوری اگر خوشبو کننده هوا باشه میگن خوشبو کننده ست اگر عطر باشه که بعید می‌دونم میگن عطره 

ضایع هم نیست 

حال داری تا اونجا بری روی کیسه ای که بهت داده شماره هست دیگه زنگ بزن بپرس اگر نیست اسم مغازه رو سرچ کن حتما یه پیچی چیزی داره 

فهمیدی بوی چیه به منم بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میگن میخوای کادو بدی به لباس عطر نزن چون ممکنه تصور دسته دوم بودن به وجود بیاد ، برای فروش جنس ...

یه تئوری ترسناک هم‌بهش فکر کردم

که نکنه قبل من کسی این لباس رو پرو کرده باشه و بوی اون باشه.

پالتوعه اخه ...

روی پلاستیک اسم نداره

و متاسفانه چون چندتا مغازه رو رفتم و گشتم موقع خرید اینقدر خسته بودم نه به اسمش نگاه کردم نه کارت گرفتم از فروشنده.

هی میگم بی خیال بابا یه بو که این حرفا رو نداره

باز اون فضول درونم بی خیال نمیشه.

گیری کردما

یه تئوری ترسناک هم‌بهش فکر کردم که نکنه قبل من کسی این لباس رو پرو کرده باشه و بوی اون باشه. پالتو ...

وسواس داری ؟ لباس پرو میشه دیگه الان لباس هایی که شما توی عمرت پرو کردی رو نمیندازن دور که میفروشن به یکی دیگه 

از هر سایز هم یکی برای پرو نگه نمیدارن که فقط همه مون سعی میکنیم بهش فکر نکنیم و فکر کنیم خودمون اولین باره که تن زدیم 

ولی بوی عطری که طرف یه لحظه پرو کرده بعید می‌دونم اینطوری که میگی بمونه یارو نمیره توی اتاق پرو به لباس مغازه دار عطر بزنه که مغازه هم که میگی بوی خوب داشت بیخود ذهنتو درگیر نکن

وسواس داری ؟ لباس پرو میشه دیگه الان لباس هایی که شما پرو کردی رو نمیندازن دور که از هر سایز هم یکی ...

منظورم‌ از ترسناک این بود که اگه‌بوی اون ادم باشه

دیگه عمرا بشه فهمید. بعضیا با عطر دوش میگیرن اخه.

ولی این موندگاری جوریه که رایحه به عمق لباس نفوذ کرده

اینکه بوی ترکیب چندتا خوشبو کننده باشه نزدیک به ذهن تره

برم پهن کنم تو‌حیاط هوای آزاد بخوره هرچی بو داره بپره اصلا...

یکی هم بزنم تو سر خودم بپره ...

چرا اینقدر پیچیده شد داستان😂😂😂

منظورم‌ از ترسناک این بود که اگه‌بوی اون ادم باشه دیگه عمرا بشه فهمید. بعضیا با عطر دوش میگیر ...

آها از اون لحاظ آره خب راست میگی ، به نظرم تا خوشبوکننده شونو عوض نکردن گذرت خورد بپرس 😁 

چیشد استارتر پرسیدی؟؟؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩