2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری؟ طب سنتی حضوری رفتی؟

تهرانم دکتر اکبری رفتم سرچ کن مثلث دهکده سلامت برای دکتر اکبری تو ملارد هست از شهرستان هاهم میان پیشش برای ویزیت خیلی راهکارهاش جواب میده داروهاشم همه گیاهی و دستسازه

ممنونم گلم منم براتون صلوات میفرستم التماس دعا دارم از قلب مهربونتون

من شیر میدم خیلی استخون درد دارم اما هنوز نرفتم دکتر ببینم چمه. انشالله ک بهتر میشی عزیزم.

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
من شیر میدم خیلی استخون درد دارم اما هنوز نرفتم دکتر ببینم چمه. انشالله ک بهتر میشی عزیزم.

پودرسنجد بخر هرروز بخورم منم پارسال بچه شیر میدادم ازونطرفم جذب کلسیم نداشتم بدنم پوکید.قرص  کلسیم هم هرروز بخور

اره واقعا من الان کلی چیزای دلخواهمو حذف کردم مثل شیرینی کیک شکلات و همه خوراکی های بیرونو. دیگه دلم ...

من هم خیلی چیزهارو حذف کردم و نزدیک یکساله نمی خورم خداروشکر نسبت به قبل خیلی بهتر شدم و حتی اعصابم هم آروم شده

از کرمان و چابهار هم امدن پیشش مهمان خانه داره میتونی یه شب بیای بمونی و ویزیت بشی برگردی

چ جالب. والا از بس ب شوهرم میگم ببرم دکتر دیگه روم نمیشه اینو بگم.ولی ببینم بعدها اگه شد ی مسافرت تهران میاییم و مراجعه میکنم پیششون بازم ممنونم گلم