2777
2789

تا دیروز یکی اینجا پاش و کرده بود تو کفش من که اره سماور واجبه و … 

الان همه دمنوش خور شدن 

من والا صبحمو با چایی خیلی کم رنگ اغاز میکنم اصلا نمیتونم خشک خشک صبحانه بخورم 

برای پوکی هم باید کلسیم و ویتامین د استفاده کنی مرتب  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی که هربار چشمم به قوری و کتری بیفته باید چای بخورم🥲

مثل بابای منی ساعت۱۲ شب میره چای درست میکنه یعنی در طول روز حتتتتما بابد چای اماده باشه وقتی میخوان سفره شام بندازن اول چای رو برای بعد شام اماده میکنن تا اخرشب ده بار چای درست میکنه

مثل بابای منی ساعت۱۲ شب میره چای درست میکنه یعنی در طول روز حتتتتما بابد چای اماده باشه وقتی میخوان ...

مامان منم همین کارارو کرد من عادت کردم اینجوری دیگه،بهم میگن کریم شیره‌ای

کاربری قبلی:دختری_که_ستاره_شد💫
از کجا فهمیدی پوکی استخوان داری

خواهر دست ب دلم نذار.هزار تا مرض دارم بیماری سلیاک گرفتم دکتر گفت تست تراکم استخوان بده دادم پوکی استخوان شدیییید دارم بخاطر مصرف کورتونم هست

الان به گیر میاد؟

عطاری های معتبر برو دارن بسته بندی بهداشتی هم هست خیلی هم خوش طعم و خوش رنگه من الان یک سال بیشترهوچای نمی خورن زخم رکتوم داشتم دکتر سنتی رفتم گفت اول چای رو حذف کن کم خونیم برطرف شده جذب مواد هم تو بدنم بیشتر شده

خواهر دست ب دلم نذار.هزار تا مرض دارم بیماری سلیاک گرفتم دکتر گفت تست تراکم استخوان بده دادم پوکی اس ...

خدا به دادت برسه  

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
تا دیروز یکی اینجا پاش و کرده بود تو کفش من که اره سماور واجبه و …  الان همه دمنوش خور شدن&nbs ...

اره واقعا من الان کلی چیزای دلخواهمو حذف کردم مثل شیرینی کیک شکلات و همه خوراکی های بیرونو. دیگه دلم ب چای خوش بود ک اینم نمیتونم بخورم