الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
و منی که هربار چشمم به قوری و کتری بیفته باید چای بخورم🥲
مثل بابای منی ساعت۱۲ شب میره چای درست میکنه یعنی در طول روز حتتتتما بابد چای اماده باشه وقتی میخوان سفره شام بندازن اول چای رو برای بعد شام اماده میکنن تا اخرشب ده بار چای درست میکنه
عطاری های معتبر برو دارن بسته بندی بهداشتی هم هست خیلی هم خوش طعم و خوش رنگه من الان یک سال بیشترهوچای نمی خورن زخم رکتوم داشتم دکتر سنتی رفتم گفت اول چای رو حذف کن کم خونیم برطرف شده جذب مواد هم تو بدنم بیشتر شده
خواهر دست ب دلم نذار.هزار تا مرض دارم بیماری سلیاک گرفتم دکتر گفت تست تراکم استخوان بده دادم پوکی اس ...
خدا به دادت برسه
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم