2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور ترم بهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 47 پست
در مورد سیستم دانشگاهی هم‌ بخوام بگم، کلاساتون به شدت فشرده خواهد بود! یعنی اگر هم رشته ای شما در دا ...

بخشید فقط یک سوال علاوه بر هزینه ثابت هر ترم که الان نزدیک دوتومان هست هزینه هر درس را باید جدا بپردازم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون بابت راهنمایی من چون همزمان رشته دیگه آیی در دانشگاه دولتی می‌خوانم چطور میتوانم امتحانات ...

خواهش می‌کنم. در مورد شهریه اطلاعی ندارم، امتحانات حضوری هستند، انتخاب واحدا با خودتونه میتونین طوری تنظیم‌ کنین که به امتحانای دانشگاه دولتی تون تداخل‌ پیدا نکنه و اینکه اگر احیانا دو امتحان همزمان داشتین با مسئول حتما صحبت کنین یا چاره ای براش دارن یا از شما میخوان که واحدتون رو جایه جا کنین. اینم اضافه کنم اگر پایانترم درسی رو شرکت نکنین به منزله ی حذف اون درس میشه و هزینه اش به شما برگردونده نمیشه ولی تو کارنامه ۰ هم لحاظ نمیشه، مثل این میشه که حذف کردینش. مهمان میتونین بشین ولی شرایط خاصی داره و باید انگار مدتی از تحصیلتون گذشته باشه، در مورد شرایطش میتونین سرچ کنین تو گوگل من الان دقیق یادم نیستن. بله شهریه ثابت و متغیر داره، ثابت رو باید موقع انتخاب واحد بپردازین، بسته به نوع درس و واحدای عملی هم شهریه متغیر بهتون تعلق میگیره که این رو تا زمان گرفتن کارت ورود به جلسه امتحانات پایانترم وقت دارین بپردازین.

اینم الان یادم اومد بگم! حتما در هر ترم یک درس عمومی بردارین! در هر ترم شما اجازه ی اخذ یک درس عمومی معارف رو دارین و اگر ترم آخر باشین و اینا مونده باشه اجازه نمیدن همه رو باهم در یک ترم بردارین و ممکنه یه ترم دیگه بهتون بخوره تا اینارو پاس کنین

سلام گلم من میخوام حضوری آزاد ثبت نام کنم روانشناسی  شهربه اش ر  میدونید ؟

سلام خانم 

شهریه آزاد در مجموع برای رشته روانشناسی نسبت به تعداد واحدها انتخابی بین 2500 تا سه میلیون میشه

ثبت نام حضوری معولا از رشته های بدون آزمون انجام میشه باید چک کنید تو اون دانشگاه به چه شکل ارائه شده.

پسر هستم یه مقدار دقت

مرد هستم   خانم ها دقت کنید اینقدر نگید «گلم»
خواهش می‌کنم. در مورد شهریه اطلاعی ندارم، امتحانات حضوری هستند، انتخاب واحدا با خودتونه میتونین طوری ...

خیلی ممنون عمومی ها رو که تطبیق میدهم در مورد هزینه یعنی مثلاً هر واحد درس تخصصی سیصد تومان باشد من بیست واحد بردارم میشود شش میلیون به علاوه هزینه ثابت یعنی هر ترم حدود ده یازده تومان؟

این شهریه ثابت هست؟ یعنی هر واحد هزینه ای اضافه نمیشود ؟ فقط همین یک و دویست را می پردازیم؟ شما د ...

نه شهریه کلی پیام نور ارزون ترین شهریه رو داره برای رشته علوم انسانی همون 800 هست

اما مسئله اینه روانشناسی جز رشته های پرمتقاضی هست و با آزمون ارائه میشه به خصوص تو شهر های بزرگ 

معادل سازی هم یادتون نره حداقل 22 واحد رو می تونید کم کنید.

مشاور تحصیلی هستم

سلام خانم  شهریه آزاد در مجموع برای رشته روانشناسی نسبت به تعداد واحدها انتخابی بین 2500 تا سه ...

سلام عذرخواهی رشته های ثبت نام حضوری با رشته های که داخل دفترچه اعلام کردند فرق دارد مثلاً داخل دفترچه روانشناسی نبود امکان دارد حضوری بروم ثبت نام کنند؟

خیلی ممنون عمومی ها رو که تطبیق میدهم در مورد هزینه یعنی مثلاً هر واحد درس تخصصی سیصد تومان باشد من ...

انقدر گرون شده؟!😅 من هیچ وقت اینطوری حسابشون نکردم ولی فکر کنم واحدی حساب میشن تخصصی و عمومی و عملی و پایان نامه اگر داشته باشین. بازم تحقیق کنین، میتونین زنگ بزنین از دانشگاه هم بپرسین خوب راهنمایی میکنن

بخشید فقط یک سوال علاوه بر هزینه ثابت هر ترم که الان نزدیک دوتومان هست هزینه هر درس را باید جدا بپرد ...

شهریه و متغییر میشه 800 تا 1200 چه خبره دو تومن شهریه ثابت احتمالا داری شهریه ارشد رو اشتباهی حساب میکنی

انقدر گرون شده؟!😅 من هیچ وقت اینطوری حسابشون نکردم ولی فکر کنم واحدی حساب میشن تخصصی و عمومی و عملی ...

نمیدانم نرخ تقریبی داخل گوگل نوشته بود 

ولی اگر واحدی حساب شود خیلی زیاد میشود 

شهریه و متغییر میشه 800 تا 1200 چه خبره دو تومن شهریه ثابت احتمالا داری شهریه ارشد رو اشتباهی حساب م ...

یعنی من برای هر ترم یک و دویست هزینه میکنم 

درست فهمیدم؟

یا هزینه دیگری هم هست؟

نمیدانم نرخ تقریبی داخل گوگل نوشته بود  ولی اگر واحدی حساب شود خیلی زیاد میشود

گوگل گاهی اشتباهم میکنه در این موارد. تو تلگرام گروه چت هست برای دانشجو های پیام نور، من قبلا داشتمش الان ندارم براتون بفرستم، فکر کنم با یه سرچ بتونین پیداش کنین، میتونین از خود دانشجو ها دقیقش رو جویا بشین که اطلاعاتتون دقیق باشه