2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور ترم بهمن

2688 بازدید | 47 پست

سلام وقت بخیر 

ببخشید لطفا اگر در مورد دانشگاه پیام نور اطلاع دارید راهنمایی کنید 

من میخواهم ترم بهمن شروع کنم اما دانشگاهی که میخواهم بروم رشته مورد علاقه ام رو ندارد 

امکانش هست دانشگاه شهر محل تولدم انتخاب رشته کنم کلاس ها را  شرکت نکنم فقط برای امتحان یکی دو هفته بروم؟

در مورد شهریه هر ترم هم لطفا توضیح بدهید 

خیلی ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین 800 تا 1200

این شهریه ثابت هست؟

یعنی هر واحد هزینه ای اضافه نمیشود ؟

فقط همین یک و دویست را می پردازیم؟

شما درحال حاضر دانشجوید؟ این قیمت جدید هست ؟

خیلی ممنون بابت پاسخگویی

سلام. من کارشناسیم رو پیام نور خوندم و خیلی راضی بودم.  تجربه ی شخصیم اینه که دانشگاه خوبیه ولی حتما تلاشتون رو بکنین، تلاش کنین میتونین با معدل بالا ان‌شاءالله فارغ التحصیل بشین. وارد دانشگاه که بشین خیلیارو میبینن کتاب رو اصلا نمیخونن و فقط نمونه سوال میخونن تا پاس کنن، شما این کارو نکن اصلا؛ ضرر میکنی! درسته که پاس میکنی ولی معدلت خیلی میاد پایین. در طی ترم کتاب رو بخونین و حتما برای پایانترما نمونه سوال حل کنین، سعی کنین میانترماتون روهم شرکت کنین که کمک بشه به پایانترمتون. نمیدونم چه رشته ای میخواین برین ولی اگر رشته هایی مثل حسابداری و اینجوریاست از ترمای سه به بعد برین سر کار و توی کار عملی یاد بگیرین رشته اتون رو و سابقه کاری برای خودتون بسازین.

شرکت در کلاس های پیام نور اجباری نیست و خیلی ها چون میخوان شاغل باشن اصلا پیام نور رو انتخاب میکنن، ولی گاهی ممکنه برخی اساتید حضور در کلاس رو پوئن مثبت در نظر بگیرن.

سلام. من کارشناسیم رو پیام نور خوندم و خیلی راضی بودم.  تجربه ی شخصیم اینه که دانشگاه خوبیه ولی ...

خیلی ممنون بابت راهنمایی من چون همزمان رشته دیگه آیی در دانشگاه دولتی می‌خوانم چطور میتوانم امتحانات را شرکت کنم ؟امتحانات حضوری هست ؟ و اینکه میتوانم انتقالی بگیرم ؟

در مورد شهریه می‌فرمایید جدا از شهریه ثابت که الان نزدیک دوتومن هست به ازای هر واحد هم باید هزینه جدا بپردازم؟

در مورد سیستم دانشگاهی هم‌ بخوام بگم، کلاساتون به شدت فشرده خواهد بود! یعنی اگر هم رشته ای شما در دانشگاه مثلا آزاد یک فصل رو در سه جلسه تموم کنند شما سه فصل رو باید در یک جلسه بخونین! ولی جای نگرانی نیست این فشار فقط باعث میشه که شما تو خونه بیشتر روی کتاب وقت بزارین که اگر این کارو بکنین با نمره ی خوب قبول میشین. سیستم پیام نور این مدلی باید باشه که خودتون تو خونه بخونین و اگر سوالی داشتین از استاد بپرسین که خب بچه ها خودشون توافق میکنن که استاد درس بدن به جای رفع اشکال. حضور در کلاس اجباری نیست، نمره ی میانترمتون ۸ نمره است(اگر تغییر نکرده باشه زمان ما انقدر بود) و ۱۲ نمره پایانترم دارین، اگر میانترم نداشته باشین پایانترم شما از ۲۰ نمره حساب میشه(توصیه میکنم این کارو نکنین چون بارم سوالا زیاد میشه و نمره اتون با اشتباهاتون میاد پایین_ داشتن میانترم خیلی به نمره اتون کمک میکنه) پایانترماتون مثل کنکور سراسری هستند و تستی( برخی درساهم تستی تشریحی هستند) و سطح سوالات خوبن. اینم بگم سیستم پیام نور نیم نمره رو نمیتونه حساب کنه و به فرض اگر شما نه و نیم بگیرین سیستم به ده گرد میکنه و پاس میشین😁 ولی در نظر داشته باشین که ارفاق تو نمره وجود نداره چون پاسخ برگارو سیستم تصحیح میکنه. 

پیام نور دانشگاهیه که اگر خوب بخونین و به عبارتی تنبلی نکنین و جدیش بگیرین با معلومات خوب و معدل خوب میتونین به پایان برسونیدش. تبریک میگم بهتون ان‌شاءالله موفق باشین