2777
2789
عنوان

رحمم سرما خورده کسی راه حل بلده

2250 بازدید | 25 پست
حدودا یک ساعت یک جا سرد نشستم بعد اون حس میکنم رحمم سنگینه درد داره انکار با دست میخوای درش بیاری یک وزنه توش اویزون قشنگ حس کردم سرد شدم رحمم سرما خورد راه حلی بلدید گرم کن چند روز با شال و اینها بستم زیاد فایده نداشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مامان ماهک من تا 4 ماهگی تو هر دوتا حاملگی اگر سونو نشون نمی داد اصلا هیچ گونه علائمی نداشتم.
پدر.. همون کسیست که لرزش دستش دیگه چیزی ازچای توی استکان باقی نگذاشته ولی بهت میگه به من تکیه کن وتو انگارکوه را پشتت داری.
یه اجر بزار رو بخاری گرم بشه بعد بیار پایین بپیچ تو ی پارچه ک نسوزی و بشین روش زود خوب میشی
دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین
خواهر شوهر من حامله شد زائید نفهمید ویار چیه سوزش سر معده چیه استراحت چیه جفت بیاد پایین چیه حالا من همه این بلاها سرم اومده😢😢
پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020