2777
2789
عنوان

با شوهر بد اخلاقم چیکار کنم

399 بازدید | 19 پست

شوهر خیلی اخلاقای بخصوصی داره خیلی کم حرفه لجبازه محبت نمیکنه به راحتی منم که تا دلتون بخواد جلو خونوادش خراب میکنه نمیدونم چجوری باهاش رفتار کنم 

امشب موقع خواب خفش کن .راحت شی 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه دوست داره با دوستاش بگذرونه به بچم و خودمم اصلا اهمیت نمیده دیگه انقدر محبت کردم دیدم راه خودشو ادامه میده منم خسته شدم با هر رفتارش ناراحت میشم بغضم میگیره عصبانی میشم میخوام غر میزنم و قهرو دعوا

همیشه دوست داره با دوستاش بگذرونه به بچم و خودمم اصلا اهمیت نمیده دیگه انقدر محبت کردم دیدم راه خودش ...

منم تو همین مرحلم منتهاشوهر من سرکاره همش صبح میره ۱۰شب میاد خسته جمعم همینطور.دلخوشیم ماشینمه میزنم بیرون

گناه نکن نماز شب بخون نماز  اول وقت هر پنج تاش زیارت عاشورا و محبت به مادر و صدقات به نزدیکان فقیر

تجربه ی خودمو بهت گفتم و بدون نتیجه اش قطعیه شک نکن به نیت محبت بینتون هم پنج تا سوره جمعه و یا یه دونه سوره نسا بخون 

و اینا همه به شرط تقوا قبوله 

البته که گردنته تو خونه به خودت برسی ولی بیرون نه

امام صادق علیه السلام فرمودن درست نیس که زن خودش را به خودش واگذار کند حتی شده به یک گردن بند 

منم تو همین مرحلم منتهاشوهر من سرکاره همش صبح میره ۱۰شب میاد خسته جمعم همینطور.دلخوشیم ماشینمه میزنم ...

خوبه حالا ماشینم بهت بده من شوهرم ۳ تا ماشین داره به خدا سوییچشم دست من نمیده 

خوبه حالا ماشینم بهت بده من شوهرم ۳ تا ماشین داره به خدا سوییچشم دست من نمیده 

تقصیر خودته بگیر ازش.نه محبت گنه نه باشه نه مالی.بالاخره یکدومش باید باشه.با ترفند بگیر ازش من اخه دوتا بچه دارم بخاطر اینکه خودشو راحت کنه داده

من اگه بخوام مثل خودش باشم باید دوستامو دعوت کنم خونم بساط مشروب بچینم و ... همشم میگه من بچه میخوام ...

مثلدچی دروغ میگن.خواهرانه تا درست نشده بچه نیار.بچه میخواد بباری پابند خونه شی.چندساله ازدواج کردی؟

تقصیر خودته بگیر ازش.نه محبت گنه نه باشه نه مالی.بالاخره یکدومش باید باشه.با ترفند بگیر ازش من اخه د ...

به خدا هر ترفندی بگی زدم آخرش باباشو آورد گفت ماشین میخواد بابا پدرشم گفت بیجا کرده