2777
2789

بنده خدا از اقوام هستن خیلی فراموشی دارن حدود ۶۳ اینا هستن آقا هم هست و مشکل ذهنی داره 

دو شب نیست کلانتری و بیمارستان و مسجد و خرم و چک کردیم

زائر بودن

فلکه اب گم شدن

ذهنم قفل دیگه کجا برم؟ کلانتری رفتم عکسش هم چاپ کردم دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون حوالی جایی که کم شده دوربینی اگه هست و اجازه میدن چک کنید ،ایشالا پیدا بشن

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

همون حوالی جایی که کم شده دوربینی اگه هست و اجازه میدن چک کنید ،ایشالا پیدا بشن

دوربین حرم و کلا چک کردیم نبود

بقیه مجوز میخواد نمیدونم کی پلیس اقدام میکنه

دعا کن

لطفا دعا کنیدخیلی نگرانم دو شب شده

ببخشید یک سوال موی زیر پوستی که کامل زیر پوسته انگار یک لایه پوست اومده روش رفته داخل گوشت چی کار کنیم چه پمادی بزنیم چجوری درش بیاریم پمادی بزنیم یا چه کرمی بزنیم دربیاد یا چه مادی اسید سالیسیلیک چه پمادی یا دکتر پوست می تونه در بیاره 

لطفا دعا کنیدخیلی نگرانم دو شب شده

من خانمون مشهد هست اگه بتونم این موهای زیر پوستی که یک لایه پوست انگار اومده روش و کامل توی گوشته رو دربیارم برای شما یک هفته روز حرم میرم خانمون توی خیابان قرنی هست 

ببخشید یک سوال موی زیر پوستی که کامل زیر پوسته انگار یک لایه پوست اومده روش رفته داخل گوشت چی کار کن ...

چرا انقد واجبه دربیاریش؟

خودش بعد ی مدت درمیاد

بعدم من یه تیغ خیلی تیز دارم  فکنم مخصوص جراحیه چون از درمانگاه آوردمش

با اون براحتی درمیارم

ی ذره ممکنه خون بیاد فقط و دردی نداره

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خوب این تیغ رو از کجا بخریم رواعصابه

نمدونم بخدا

من درمانگاه کار میکنم.  یکبار دیدم توی کشو، دیدم چقد خوب و تیزه  برداشتمش ب همین منظور

سوزن خیلی خیلی تیز نداری؟

فقط از هرچی استفاده میکنی قبلش خوب الکل کاری کن

خیلی ساده‌س.. ی ذره فرو میکنی داخل پوست  مو براحتی کشیده میشه بیرون

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نمدونم بخدامن درمانگاه کار میکنم. یکبار دیدم توی کشو، دیدم چقد خوب و تیزه برداشتمش ب همین منظورسوز ...

نه سوزن تیز اصلا کامل زیر پوسته انگار یک لایه پوست اومده روش توگوشته