2777
2789
عنوان

حاملگی در پریودی🥴

692 بازدید | 37 پست

سلام..میییگم الان روز چهارم پریودیمه..بنظرتون امکانش هست حامله باشم.. مثلا بوها خیلی رو مخمن مثل حامله ها...یه بوهایی ک قبلاً دوست داشتم الان حالمو به هم میزنه..

الان چای دارچین خوردم..یکم حالت تهوع گرفتم و دلم یجوری شد.. میترسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پریودی اینا نرمال در زمان پریوری اکثرا علائم بارداری میاد سراغ ادم

یعنی روزی که بفهمم باردارم مادر دارم میشم ...یعنی میشه؟💔💔💔💔فقط اینو میفهمم که خدا این همه مددت داشته صدامو میشنیده و 

من30 آذر پری شدم، 8اذر قرص اورژانسی 1ونیم خوردم تقریبا نیم‌ساعت بعد رابطه(کاندوم پاره شد) 10روز بعد(18اذر) در حد چندقطره لک قهوه ای طی دوروز بصورت کم اومد در حدی ک روسنگ توالت اصلا معلوم نبود مثل آب قهوه ای،،، بعد تا الان ک یکماه میگذره از قرص خوردن پریود نشدم، کمر درد دل درد دارم ک کش شلوارم اذیت میکنه دلمو، از دیشبم حالت تهوع گرفتم. نفخ معده، رحمم هم تیر میکشه سوزن سوزن میشه. خیلی هم نبض میزنه تو ناف و رحمم... بی بی چک کاملا منفی