2777
2789
عنوان

دکتر بغدادی هر چی میزنگم ج نمیدن تلفن رو .

| مشاهده متن کامل بحث + 37 بازدید | 29 پست
عزیزم مشکل دختر من پای ضربدری بود که توی اسکن مشخص شد چند درجه از لگن چرخش داره و کف پاش تخته و زانوهاش چسبیده
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت ارثی هست این مشکلات دختر عموش و عمش هم این مشکل و داشتن که رفع شده براب دختر من کفش مخصوص و دارو و رژیم غذایی خاصی نوشته الان دو ماهه گذشته که متاسفانه نرفتیم کفشش رو بیاریم و دوشنبه قرار شده بریم برای کفش
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
ادرس شهرک غرب بلوار دادمان روبروی خیابان حسن سیف ساختمان فیزیوتراپی زیتون شماره تلفن 88564009
حتما ببرش دختر من پنج سالشه بهم گفت تا هشت سالگی باید تحت درمان باشه اگر روبه بهبود نرفت فقط باید عمل بشه اینم بگم خود ما چون خیلی بهش دقیق شدیم مشکلش برامون بزرگه و بقیه زیاد متوجهش نمیشن یا اصلا نشدن .