2777
2789
عنوان

کفروعصبانیت

106 بازدید | 5 پست

لطفا بگیدچه طورمیشه بامردمستبدمدام عصبانی که موقع عصبانیت همش کفرخدامیکنه برخوردکرد؟ 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

حرف هیچکس قبول نداره نه خانواده اش نه خانواده ام

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دیگه ردداده یعنی چی 

کفرخوب نیس ولی گاهی باعث نشست خشم میشه من خودمم گاهی همرومیشورم چندتاسیدمونده اسمشون بلدنیستم اونهاهم بشورم حالم خوب میشه وفک میکردم ک هی منم کفرمیکنم احساس کافربودن بهم دس داده بود ورفتم شهرستان یاسوج دیدم مرغهاشونم کفرمیکنن چ برسه ب ادمهاشون باورکنیدبچه ک تازه حرف زدن یادگرفته بود کفرمیکرد واونجافهمیدم مخ ک هنگ کنه ب هیچکی رحم نمیکنع جالبترش اینجاس ک ادمهای ک کفرمیکنن اولین قسمشون هم خداس خخخخخ🤣🤣🤣

کفرخوب نیس ولی گاهی باعث نشست خشم میشه من خودمم گاهی همرومیشورم چندتاسیدمونده اسمشون بلدنیستم اونهاه ...

بله دقیقا اسم خداهم همزمان میارن