2777
2789
عنوان

جنین کی تشکیل میشه؟

534 بازدید | 19 پست

سلام بچها شبتون بخیر لطفا بیاید حالم خوب نیست.

من اخرین بار ۱۶ آبان پریود شدم ۳ دی ازمایش دادم نشون داد باردارم بتام ۹۶۲ بود ۴ دی رفتم سونوگرافی تو سونو زده ک ۵ هفته و ۴ روز بعد دیروز رفتم دکتر پیش متخصص سونو اینارو دید اخرین پریودمو پرسید بعد گفت من این سونورو قبول ندارم بعد معاینه کرد ی سری سوالات پرسید ک قبلا سونو دادی یا نه مشکل بیماری دوشاخه نداشتی گفتم نه نداشتم بعد گفت من ساکو بزرگتراز ۵ هفته میبینم و جنین نیست گفت ۱۲ ام دوباره سونو تکرار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاملگی پوچ و اینا علائم دارن نگران نباش تو هشت هفته اگه بری سونو دیگه صدای قلب جنین میاد

چه علايمي ؟

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
همون دگ سونو نگفت گفت طبیعیه و مشکلی نداری حتنا تشکیل میشه ولی دگتر ترسوند

بابا دکتر و ولش منم رفتم پیشش برا دو سه قطره لکه بینی گفت احتمال سقط هست الان خدا رو شکر یازده هفتمه نگران نباش یه عشق کوچولو تو راه داری

بابا دکتر و ولش منم رفتم پیشش برا دو سه قطره لکه بینی گفت احتمال سقط هست الان خدا رو شکر یازده هفتمه ...

خداروشکر انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت😍برای منم انشالله سالم باشه دعا کنید بچها