2777
2789

نمبخوام بگم ولی این خانم پایین شهر میشینه با هزار تا قسط اومده دانشگاه ، من اصلا فکر نمی‌کردم اینطور باشه ،همبشه چنتا دختر میشیم اینطور نیست بی ادب باشه 

حالا من امروز اینو تو راه دیدم خیلی با محبت هست ولی خیلی بی ادبه ، مثلاً اتوبوس بد می‌رفت می‌گفت ای مادر ج...

باید ۲تا اتوبوس سوار بشم موقع پیاده شدن گفت ک...م مالیده شد به یکی 😐 

امروز خیلی ازین حرفا زد من بی جنبه ام حالم خوب نیست 😭 ناراحتم کسایی که اطرافم هستن بی ادبن 

یبار دیگه ام هواسم نبود خوردم به یکی همکلاسی های دیگه ام گفت ای تخم س..😐به من گفت 

فحش من در خد همون بیشعور و آشغاله

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

رشته اتون چیهمنم از این جور آدما حس بد میگیرم ازش فاصله بگیر

ببخشید نمیتونم بگم الان درموردش تاپبک زدم ضایع هست😬

همه بچه هامون همینن دختر کم داریم سر کلاس 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا مردم بددهن شدن و به بد دهنیشون افتخار میکنن فکر میکنن خیلی کول و خفن میشن

دقیقاااا 

حالم بهم میخوره متنفرم از بد دهن ها 

حتما میخوایند ربطش بدید به این که پایین شهریا بی ادبند .این همه دختر با ادب شما با بی ادبا میگردید .

دختر نیست تو کلاسمون 

نه همشون ، بعضیاشون خیلی بد دهنن 

مامانن محله اشون خوب نبود ولی آدم بی ادب نداشت 

ولی طرف پدریم یجا بودن همه دعوایی و وحشی