2777
2789
عنوان

شوهر بد دل میشه باهاش کنار اومد

171 بازدید | 27 پست

اینکه نذاره بری خونه مامانت یا اگه بری حق نداشته باشی ای خونه بیرون بری  وهمش بات تصویری بگیره که مطمئن شه جایی نرفتی.. 

حق نداشته باشی تنهایی یا با دوستات یاکسی بازار یا بیرون بری فقط باخودش.. 

گوشیتم مدام چک کنه تاجایی که کسی زنگ میزنه باید بزنی روی بلندگو.. 

ازوقتی ایناروشنیدم راجب شوهریکی

توفکرم چطوری یه دختر میتونه با اینا کناربیاد؟ 💔

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیشه.من که جدا شدم.

چندسال تونستی تحمل کنی وتظاهرکنی به بیخیالی وخوش بخت بودن؟ 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

خدایش خیلی سخته خیلییییی

جالب تراینکه دختره ی طوری رفتارمیکنه اصلااا بروز نمیده

بنظرم واقعا خیلی قویه

اینطور مرد یه مریض روانیه

صدرصد

چندسال تونستی تحمل کنی وتظاهرکنی به بیخیالی وخوش بخت بودن؟

۴ سال...اما طی این ۴ سال دائم خانواده ها رو خبر می کردم که بیان باهاش حرف بزنن...دیگه اعصاب برام نمونده بود.

❤️❤️ 

۴ سال...اما طی این ۴ سال دائم خانواده ها رو خبر می کردم که بیان باهاش حرف بزنن...دیگه اعصاب برام نمو ...

اون هیچی نمیگه هیچی

طوری رفتارمیکنه انگار نه انگار

انگار خوشبخت ترینه.. ای کاش بود واقعا

ولی نمیدونم باوجوداینامیشه یانه

اون هیچی نمیگه هیچیطوری رفتارمیکنه انگار نه انگارانگار خوشبخت ترینه.. ای کاش بود واقعاولی نمیدونم با ...

اون دیگه خیلی صبوره...اما من نبودم دائم دعوا می کردیم...و نمیشه خوش بخت بود وقتی مثل اسیر باشی.

❤️❤️ 

خیلی وقتها مجبوری زندگی کنی پس میگی کسی نفهمه دردم بیشتربشه چون پشتیبانی نداری مجبوری

پوف بیشتر دلم براش سوخت:(💔